Bileklerinizi ovuşturmayın

Bileklerinizi ovuşturmayın

Bileklerinizi ovuşturmayın

Bileklerinizi ovuşturmayın

Parfüm sıktıktan sokra bilekleri ovuşturmak, yapılan en büyük yanlışlardan biridir. Sürtmenin etkisiyle ısınan ten sonucu ortaya çıkan enzimler parfümün kokusunu değiştirir. Bu nedenle bileklerinizi ovuşturmamaya dikkat edin.


Parfümü doğru bölgelere sıkın

Kokunuzun daha kalıcı ve uzun süre sizinle birlikte kalabilmesi için parfümünüzü doğru bölgelerde kullanın. Nabzın attığı noktalar parfüm için idealdir. Bilekler, boyun, göğüs ortası, kulak arkası ve diz aralarında parfüm kullanabilirsiniz.


Saçlarınızı unutmayın

Parfüm kokusunu daha yakından hissetmek isteyenler için saçınıza veya saç aksesuarlarınıza koku sürebilirsiniz. Havaya temas ederek kokusu yayılabilecek her bölge için parfüm uygulanabilir.


Parfümü temiz tene sıkın

Parfümlerin güzel kokmasını istiyor ve kokusunun değişmesini istemiyorsanız, parfümünüzü temiz bir ten üzerine uygulamalısınız. Bu sayede temiz yüzeye tutunan koku sizinle daha uzun süre kalabilecektir.


Saklama koşullarına dikkat edin

Çevresel koşullar, parfümünüzün kokusunu değiştirebilir ve alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebilirler. Fazla soğuk ve fazla sıcak ortamlarda saklanmaması gereken parfümleri banyonuzda muhafaza ederek daha uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz.


Cilt tipinize uygun parfüm seçin

Doğru parfüm için cilt tipi oldukça önemlidir. Cilt tipine uygun parfümler sayesinde daha güzel kokabileceğiniz gibi kalıcılığı da diğer parfümlere oranla daha fazla olacaktır. Kuru cilde sahip bireyler yoğun kokular tercih ederken, yağlı ciltler içinse bu durum tam tersi şeklinde değişir.


Küçük boy tercih edin

Parfümler, uzun süre bekledikten sonra zararlı ve alerjik madde içeren bakteriler üretmeye başlar. Ayrıca dayanıklılığı da günden güne azalacak olan parfümlerin ömrünün 3 ay olduğu bilinmektedir. Bu durumda küçük şişeli parfümler tercih etmek en doğru seçenek olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER