Boğa

Boğa

Boğa

Boğa

Evlenilesi erkekler listesinin şampiyonu Boğa... Boğa erkekleri genel olarak sadıktır. Aldatmaktan hoşlanmazlar ve hayatlarında istikrardan hoşlanırlar. Onlarla bir şeyleri konuşmak her zaman keyiflidir ve sevdikleri kadınla beraber iyi zaman geçirmekten başka bir şey istemezler.


Yay

İki numarada Yay burcu erkekleri var. Aşırı derecede romantik olan bu burç grubunun erkekleri sizi mutlu edebilmek için mutlaka bir yol bulur. Bazen kıskançlığı tutsa da genel olarak sevdiği kadını önemser.


Balık

Balık erkeği, partner rolünü oynamayı çok sever ve bunu oldukça ciddiye alır. Hem romantik bir eştir hem de ailesini maddi anlamda çekip çevirmeyi iyi becerir. Eşine çiçekler alan, akşamları romantik bir yemek hazırlayan bir erkek görüyorsanız yüksek ihtimalle Balık burcu olduğunu söyleyebiliriz. Bazen çok hassas olabilirler ama idare edilmeyecek bir kusur da değil.


Oğlak

Oğlak burcu erkeği adeta sevdiği kadını korumak kollamak için yaratılmıştır. Hem maddi hem manevi açıdan eşinin ihtiyaçlarını görmek için çırpınan bu erkekle yapılacak tartışmaların çoğu parayla ilgili olacaktır.


Aslan

Hayal ettiğiniz eş adayı sizi hayatınız boyunca güldürecek bir adamsa kesinlikle bir Aslan erkeğini tarif ediyorsunuz demektir. Aslan erkeği gülmeyi ve güldürmeyi çok sever. Oldukça sadık ve destekleyici olmakla beraber yüksek estetik anlayışı ile yapacağı görsel eleştiriler sizi bazen zorlayabilir.


Yengeç

Yengeç erkekleri harika partnerlerdir ama biraz fazla evci olabilirler. Eve düşkün olan bu burç erkeği işten çıkar çıkmaz eve gelmekten ve kendine evde eğlenecek bir şeyler bulmaktan çok hoşlanır. Eğer gezmeyi seven biriyseniz onu evden dışarı sürüklemek biraz zor olabilir.


İkizler

İkizler burcu erkekleri onlara nazik ve dikkatli davrandığınız sürece harika birer hayat arkadaşı olabilirler. Zaman zaman aşırı derecede hassas ve içine kapanık olabilen İkizler erkeğinin en sevmediği şey saygısızlıktır. Üstelik bu burç erkeği hayatınızdan bir anda çıkmaz. İlk önce kafa olarak sizden uzaklaşır ve sonunda da sizi terk eder.


Akrep

Eğer evlenmeyi planladığınız adam Akrep burcu ise onun evliliğiniz esnasında size bir soğuk bir sıcak olduğu anların bolca olacağını söylemek mümkün. Baştan çıkaran vaatleri ve dış görünümü ile sizi kendisine çeken Akrep erkeği size sadakat konusunda huzur verme ihtimali en düşük olan erkekler arasında. Bir Akrep erkeği ile ilişkide ve evlilikte güvende hissetmek oldukça zordur.


Koç

Koç burcu erkeği sorumluluktan kaçmayan bir eş adayı olabilir. Ancak sadakat konusunda en zayıf burçlardan biridir. Koç erkekleri yapmaya çalışsalar da tek eşli olmakta zorlanırlar. Evlilikte genellikle ilk aldatan taraf olan Koç burcu erkeği ile sadakat meselesini baştan konuşmanız gerekebilir. İyi bir huy olarak konuşmaya ve tartışmaya açık bir erkektir.


Başak

Başak erkeği hep yaptığında en iyisi olmak isteyen bir erkektir. Ama sadece bu değil. O sizin de hep en iyisi olmanızı bekler. İşte bazen hiç de gerçekçi olmayan bu tip beklentileri sizi zorlayabilir ve ilişkinizin altını dinamitleyebilir.


Kova

Kova erkeği hayal kurmayı sever ve iş evliliğe geldiğinde akıllarındaki ile gerçek hayat çoğu zaman uyuşmadığı için beklentileri biraz gerçek dışı kalabilir. Kova erkekleri evlendiklerinde evlilikten beklentileri ile ilgili akıllarında güçlü ve sabit bir fikir olur. Çoğu zaman ise bu beklentilerini gerçeğe dönüştürmek imkansızdır. Ayrıca evlilik konuları ile ilgili konuları konuşmayı pek sevmezler ve maalesef Kova burcu ile iletişim kurmaya çalışmak bazen sağır bir adamla konuşmaktan farksız bir hal alabilir.


Terazi

Terazi erkekleri açık, karizmatik ve çekicidir. Bu da diğer kadınların da eşinizle ilgili aynı şeyleri düşüneceği anlamına gelir ki bu da çok fazla rakibiniz olacak demektir. Üstelik Terazi erkeği o kadar naziktir ki, bazen nezaketin ayarını kaçırıp başka kadınlara da nazik olmaya çalışınca sadakat sorunları ortaya çıkabilir. Eşine sadık bir adam olmaya çalışsa da herkese iyi olma çabası bu konuda elini zorlayabilir.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER