Botox etkili yüz kremleri

Botox etkili yüz kremleri

Botox etkili yüz kremleri

Botox etkili yüz kremleri

Botoxun mucizevi etkileri tartışılmaz. Ancak botox etkili kremler sadece iyi bir nemlendiricinin sağladığı faydaları sağlayacaktır; botox ürününü enjeksiyon olmadan derinin altına yeteri kadar nüfus ettirmek pek de mümkün değil. 


Alt kirpikler için rimel

Alt ve üst kirpikler için ayrı ayrı rimeller üretiliyor ancak bu ürünler gerekli değil. Alt kirpikleriniz için de iyi bir markanın kaliteli ürününü kullanmanız yeterli olacaktır. 


Hyalüronik asit içeren kremler

Hyalüronik asit cilt dokularında nemi hapseden ve cildin normal fonsiyonlarını sağlamasına yardımcı olan proteinleri üreten bir maddedir. Yaşla birlikte bu maddenin üretimi azalır. Ancak bu maddenin molekülleri çok büyük olduğu için derinin altına nüfus etmesi çok zordur. Yarar sağlamak için mutlaka enjeksiyon yoluyla alınması gerekir. 


Durulanmayan saç kremi

Bu tür ürünler saçınızdaki kırık uçlar, renk problemleri, dökülme gibi bütün problemleri çözmeyi vaat eder. Ancak saçı yumuşatmak dışında hiçbir etkileri yoktur. Bunun yerine saç tipinize uygun normal bir saç kremi kullanabilirsiniz. 


Duş jeli

Birçok duş jeli cildi fazlasıyla kurutur ve koruyucu tabakasına zarar verir. Bu yüzden cilt tipinize uygun bir sabun ya da kaliteli bir duş jeli kullanmaya özen göstermelisiniz. 


Büyük fırça seti

Her şeyin büyüğünün en iyisi olduğunu düşünmek gibi bir eğilimimiz olduğu bir gerçek. Ancak profesyonel bir makyaj sanatçısı değilseniz büyük fırça setlerindeki fırçaları muhtemelen ömrünüz boyunca kullanmayacaksınız. Bunun yerine gerçekten kullanacağınız birkaç fırça almak yeterli olacaktır. 


Vücut ve dudak peelingi

Birçok marka cildinizi bebek pürüzsüzlüğünde yapacak peeling ürünleri piyasaya sürüyor. Ancak hepsinin içeriği hemen hemen aynı: Bal, kahve, tuz ve zeytinyağı. Hepsi evinizde bulunan bu malzemelerle kendiniz de cildinize uygun peelingleri kolayca hazırlayabilirsiniz. 


Nemlendirici saç maskeleri

Etiketlerinde vatt ettikleri bir yana saçınızı nemlendirmek için bu ürünler yerine saç foliküllerini beslemek zorundasınız. Bu maskeler sadece saçınızın kolay taranmasını sağlayacaktır. Saçlarınızın sağlığı için kuaförünüzden hatta bir dermatologdan yardım almak daha doğru olur. 


Anti-aging serumları

Hepimiz yaşlanma etkilerinden bir çırpıda kurtulmak istiyoruz ve bunun için kullanılan ürünlerin fiyatlarına bakınca sanki bu işi becerebilecekleri fikrine kapılıyoruz. Ancak hiçbir zaman unutulmaması gereken bir gerçek var: Hiçbir ürün kırışıkları içeriden giderecek kadar cildimizin derinlerine işleyecek kadar kuvvetli değil. Normal bir nemlendirici bu ürünlerle aynı etkiyi gösterecektir. Daha fazlası için estetik cerrahiden yardım almanız gerekir. 


Tüm saçlara uygun şampuanlar

Tek seferde kolayca alışveriş yapmak isteyip her saç tipine uygun olduğunu iddia eden şampuanlardan almak işinize gelebilir ancak ciltlerimiz gibi saçlarımız da birbirinden farklı türde ve buna uygun olmayan ürünleri kullanmak saçlarda kepek, kuruma ya da yağlanma gibi istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. 


Büyük far paletleri

Paletteki tüm renklerden oluşan kocaman far paletleri göze çok hoş görünseler de genellikle o renklerin çoğunu hiç kullanmıyoruz. Bunun yerine cilt ve göz renginize uygun 7-8 renkten oluşan daha küçük ama kullanışlı paletleri tercih etmeniz size zaman ve para kazandıracaktır. 


Göz altı morluğu kremi

Kimse göz altlarında oluşan morlukları sevmiyor evet ancak bu kremlerin tek yapabildiği genellikle morlukları kısa bir süre için maskelemek. Genel olarak yorgunluk sebebiyle oluşan bu morluklardan kurtulmak için kaliteli bir gece uykusu şart. 


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER