Bu yazın yeni trendi paper bag pantolonlar

Bu yazın yeni trendi paper bag pantolonlar

Bu yazın yeni trendi paper bag pantolonlar

Bel kısmının kese kağıdını anımsatması sebebiyle paper bag ismini alan bu yüksek bel pantolonlar dar pantolonların aksine hem hareket kolaylığı sağlıyor, hem de beli ince gösteriyor.


Paper bag pantolonlar, doğru kombinlenmediğinde sizi olduğunuzdan daha geniş, kutu gibi gösterebilir. Bunu önlemek için pantolonunuzun üzerine bedeninize tam oturan bir üst seçmelisiniz. Bu, vücut oranlarınızı dengeli gösterir.


Eğer günlük bir kombin yapacaksanız üzerinize tam oturan bir t-shirt yada kalın askılı bir bluz tercih edebilirsiniz. Eğer ofis için bir kombin yapmak istiyorsanız da yine üzerinize tam oturan düğmeli bir bluz seçmeniz yerinde olacaktır.


Paper bag pantolonların üzerine giyeceğiniz üstleri pantolonun içerisine sokmanız sizin için en iyi görünümü sağlayacaktır. Çünkü üzerinize tam oturan bir üst bile seçmiş olsanız pantolonun üstüne çıkardığınızda bel kısmında hoş olmayan bir görüntü yaratacaktır.


Paper bag pantolonları kombinlemenin bir diğer yolu da crop top bluzlar. Crop top bluzlar zaten belinizin üst kısmında kaldığı için pantolonunuzun bel kısmında gereksiz bir hacim oluşturmaz.


Paper bag pantolonların bel kısmınıza kattığı ekstra hacim bazen sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilir. Boyunuzu daha uzun göstermek istiyorsanız tercihinizi topuklu ayakkabılardan yana kullanmalısınız. Eğer boyunuz zaten uzunsa dilerseniz düz ayakkabı da giyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER