Cildinizi spa bakımlarla arındırmaya ne dersiniz?

Cildinizi spa bakımlarla arındırmaya ne dersiniz?

Cildinizi spa bakımlarla arındırmaya ne dersiniz?
The Grand Tarabya Therapia Spa güzellik uzmanları bakın hangi spa bakımlarını tavsiye etti:

TAZE PAPAYA, ANANAS VE SALATALIK İLE UYGULANAN YÜZ VE DEKOLTE BAKIMI: 

Bu bakımda kullanılan ürünlerde yüksek miktarda doğal vitamin ve mineraller bulunur. Bu sayede ciltte gözle görülür aydınlanma ve tazeliğin yanı sıra rahatlama sağlanır. Aynı zamanda Karayip kokuları sizi alıp egzotik bir yolculuğa çıkararak ruhunuzun da arınmasını sağlar. Bu yenileyici lüks bakım, yüz ve dekolte bölgesine uygulanır, ritüel duyularınıza hitap eden seçtiğiniz kokular eşliğinde yapılan el masajı ile bitirilir.

POLYNESIA VÜCUT BAKIMI:

Yaz aylarına özel uygulanan bu bakımda kendinizi bir Dünya turuna çıkmaya hazırlayın. 75 dakika süren bu bakım vücut peelingi ile başlar. Bu özel peelingin içerisinde Bora Bora Adası’nın beyaz ve şifalı kumları bulunuyor. Peeling sayesinde hem cildinizdeki ölü deriden kurtulmuş oluyorsunuz hem de cildinize pürüzsüz bir parlaklık kazandırıyorsunuz. Peeling ardından ısıtılmış kum kesecikleri ile kaslara hafif baskılarla masaj uygulanıyor, burada ise amaç kaslarınızı rahatlatıcı aromatik masaja hazırlamak...




Özel kum yatağında yapılan bu bakım ısıtılmış hindistan cevizi yağıyla uygulanan aromatik masajla sonlandırılıyor. Kullanılan ürünlerin içeriğinde kahverengi yosun bulunuyor. Bu yosun türü; magnezyum ve iz elementlerince zengindir. Anti stres etkisinin yanı sıra kasları derinlemesine rahatlatır. Vanilya, monoi, hindistan cevizi ve tiare gibi tatlı ve leziz kokuların yanı sıra Polynesia Adası’nın kokularının da hakim olduğu bu egzotik bakım için şimdiden yerinizi ayırtın.

JAPON BANYOLARI:

Geleneksel Japon Banyosu kültürü,  hem bedeninizi hem de ruhunuzu arındırır. Tercihe göre kullanılan ürünler ve bitkilerle birçok fayda da sağlar. Yeşil çayın antioksidan etkisi, gülün nemlendirici gücü, lavantanın antiseptik oluşu ve adaçayının hücre yenileme özelliğinin yanı sıra kullanılan ürünler sayesinde çakralar kötü enerjiden arınır. Enerji akımı başlar ve bedeni etkileyen olumsuz duygulardan tamamen uzaklaşılır.

Tarçın Banyosu, Portakal Banyosu, Adaçayı Banyosu, Biberiye Banyosu, Lavanta Banyosu, Yeşil Çay Banyosu ve Gül Banyosu ise en çok tercih edilenleri.


 
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER