Cüzdanınıza bir tutam tuz koyarsanız...

Cüzdanınıza bir tutam tuz koyarsanız...

Cüzdanınıza bir tutam tuz koyarsanız...

Cüzdanınızın içine bir tutam tuz koyun. Bu hem üzerinizdeki kötü enerjiyi alacak hem de cüzdanınıza paraları çekecektir. 


Aynı etkiyi yaratmak için cüzdanınızda eski madeni paralar da saklayabilirsiniz. Burada püf noktası paraların parlak olmasıdır. Bunun için de tuzdan yardım alabilirsiniz. 


Bunun için bir bardağa biraz sirke koyun üzerine tuz ilave edin. Madeniz paraları bu karışıma atın ve birkaç dakika bekletin. Durulayıp kurulanan parlak madeni paraları tekrar cüzdanınıza koyduğunuzda bereket getirecektir. 


Evinizde negatif enerji olduğunu düşünüyorsanız şeffaf bir bardağın üçte birini dolduracak kadar tuz, üzerine yarı yarıya su ve beyaz sirke ekleyin. Bu bardağı dışarıdan görünmeyecek şekilde negatif enerji olan yere koyun. Bir gün sonunda bardaktaki karışımın üstü baloncuk olursa negatif enerji var demektir. Su şeffaf olana kadar bunu tekrarlayın. 


Tıkanan lavabolarınızı doğal bir yöntemle açmak için 3 yemek kaşığı karbonat ve 2 yemek kaşığı tuzu lavaboya dökün ve üzerine 2 bardak sirke boşaltın. Karışım eriyince lavabonuzu bol suyla durulayın. 


Yarım litre suyun içine yarım limon suyu ve bir yemek kaşığı tuz ekleyin. Kararan gümüşlerinizi bu karışımın içinde yarım saat beklettiğinizde tekrar yeni gibi görüneceklerdir. 


Kireçlenen çaydanlıklarınızın içine bir miktar limon tuzu ve bolca su koyup kaynatırsanız çaydanlığınız kireçlerden kurtulacak ve yepyeni olacaktır. 


Koku yapan spor ayakkabınızın içine bir miktar tuz koyup bekletirseniz koku kısa sürede kaybolacaktır. 


Ütünüzün tabanı kirlenmiş ve parlaklığını yitirmişse bir gazetenin üzerine iri taneli tuz dökün. Ütünüzü ısıtıp tabanını bu tuzun üzerinden geçirin, sonrasında temiz bir nemli bezle ütünün tabanını silin. 


Dibi tutmuş tencerelerinizi temizlemek için yanık alanı kaplayacak kadar karbonat ver tuz koyun. Üzerine su doldurduktan sonra ister bir gece bekletip isterseniz suyu kaynatıp tencerenizi kolayca temizleyebilirsiniz. 


Yumurta haşlarken içine bir tutam tuz atarsanız hem daha kolay soyulurlar hem de pişerken çatlamazlar. 


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER