Doğru kesimlerden yararlanın

Doğru kesimlerden yararlanın

Doğru kesimlerden yararlanın

Doğru kesimlerden yararlanın

İnce telli saçların hacimli görünmesinin en önemli püf noktalarından biri saç kesimleridir. Saçlarınız ince telliyse katlı kesimleri tercih etmeniz saçlarınızın dolgun görünmesine yardımcı olur. 


Saç kremine dikkat!

Saç kremleri saçın kolay taranmasını sağlarken bir yandan sönük görünmesini de sağlayabilir. Mutlaka saç tipinize uygun bir saç kremi kullanın. Hatta kremin etkisini azaltmak için bir kez şampuanla üzerinden geçin. 


Saçınızı ters kurutun

Saçlarınınızı tersten yani yer çekiminin tersine doğru kurutmak saçınızı daha hacimli gösterir. 


Renkler işe yarar

Saçlarınıza hacim kazandırabilecek bir diğer püf noktası da saçınıza renk katmaktan geçer. Aralarına renk attırabileceğiniz ince telli saçlarınıza farklı tonlar ilave ettirerek hem ışıltılı hem de dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz.


Havlunuzu değiştirin

Klasik havlular saçınızı kuruturken zarar verebilir ve olduğundan daha sönük görünmesine sebep olabilir. Hem suyu iyi çeken hem de saça zarar vermeyen mikrofiber havlulardan kullanmayı deneyin. 


Buklelerden yararlanın

Düz ve ince telli saçlara sahipseniz saçlarınızı hacimli gösterebilecek önerilerden biri de buklelerle şekillendirmektir. Bukleli saç modelleri çok daha dolgun ve hacimli görünecektir.


Doğru ürün kullanın

Saçlarınız için hareketli ve dolgun gösterecek bir ürün arıyorsanız bu tip ürünlerden faydalanabilirsiniz. Saçlarına hacim kazandırmak isteyen kişilerin krem ve köpük tipi ürünlerden uzak durması ve daha çok sprey tarzı ürünlere yönelmesi daha faydalı olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER