Dolgu topuklar

Dolgu topuklar

Dolgu topuklar

Dolgu topuklar

Dolgu topuklu ayakkabılar yaz aylarının vazgeçilmezi. Düz sandaletlerden sıkıldığımızda ve havamıza biraz şıklık katarken rahatlıktan vazgeçmek istemediğimizde imdadımıza yetişiyorlar. 


Bilekte bot

Kış aylarında neredeyse hiç ayağımızdan çıkarmadığımız bilekte biten kotlar dar paça kotlara en çok yakışan ayakkabı modeli olabilir. 


Nude topuklular

Nude makyaj kadar nude topuklular da çok trendy. Her renge uydurabilirsiniz ve son derece sade bir şıklık yakalayabilirsiniz. 


Oxford

Oxford ayakkabılar ofis şıklığı için tam birer kurtarıcı, üstelik topuklu ayakkabılardan çok daha rahatlar! 


Sandalet

Her gün giyebileceğiniz, renk ve model çeşitliliği sonsuza uzayan sandaletler yaz aylarının en güzel parçalarından biri. 


Sade babetler

Hem giymesi çok kolay hem de neredeyse tüm kıyafetlerle kolayca kombinlenebiliyor! Sade ve şık modelleri genel görünümünüze zarafet katıyor.


Statement topuklu

Bantlı, çiçekli, taşlı... aklınıza gelebilecek türlü türlü aksesuarla süslü bu topuklular en sade görünüme bile müthiş bir hava katıyorlar. 


Klasik topuklu ayakkabı

İster ofiste isterseniz de gece çıkarken kullanabileceğiniz, yılların eskitemediği klasik... 


Binici çizmesi

Diz altı binici çizmeleri bacaklarınızı çok güzel gösteriyor, genel görünümünüze de son derece elegan bir hava katıyor. Yazın şortla bile deneyebilirsiniz. 


Sneaker

Modern hayatın koşuşturmacasında spor ayakkabılar hayatlarımızın önemli bir parçası oldu. Özellikle beyaz olanları tüm kombinlerimizin kurtarıcısı oldular. 


Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER