Dünyanın en tatlı düğün fotoğraflarındaki misafiri tanıdınız mı?

Dünyanın en tatlı düğün fotoğraflarındaki misafiri tanıdınız mı?

Dünyanın en tatlı düğün fotoğraflarındaki misafiri tanıdınız mı?

Profesyonel bir fotoğrafçı olmayan Marianna Zampieri 2012’de kedisi Arthur’u sahiplendiğinde onu fotoğraflamak istedi.


Zamanla bir tutkuya dönüşen bu istek onun fotoğraf çekmeye başlamasına vesile oldu. Hala en sevdiği şeylerden biri kedisi Arthur’u ve sokak kedilerini fotoğraflamak. Fotoğrafçı aynı zamanda sokak kedilerinin sahiplendirilmesi ve onlara yemek toplanması için internet sayfaları yönetiyor. 


Fotoğrafçılığa ve kediye olan ilgisi sonucu birkaç yıl önce "Tutku" adlı proje ortaya çıktı. Bu projenin amacı kediler ve sahipleri arasındaki ilişkiyi fotoğraflayarak ölümsüzleştirebilmekti. Kedilerin öngörülemez davranışlarıysa bu konuda sıkıntı yaratabiliyor elbette. 


Özellikle fotoğraf çektirmek isteyenlerin evine giden ve kedileri zorlamadan, doğal davranışlarıyla fotoğraflamayı amaçlayan sanatçı kedilerin tutkularını, sevdiği objelerle ve insanlarla yakaladığı enerjiyi mükemmel bir şekilde fotoğraflıyor. 


Kendi düğününün fotoğraf çekiminde kedisi Arthur'un da olmasını istedi ve böyle bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 


En özel gününde ve en özel anlarında Arthur'un eşi ve kendisinin yanında olması genç kadın için çok önemliydi. 


Ortaya çıkan fotoğraflar bakmaya doyulmayacak güzellikteydi. 


Bu fotoğraflardan çok etkilenen arkadaşları Marianna'dan kendi düğünlerinde de kedili fotoğraflar çekmesini istemeye başladılar. 


Arkadaşlarının bu isteklerini kıramayan Marianna, kedili düğün fotoğrafları çeken bir düğün fotoğrafçısı haline gelmiş oldu. Ve ortaya bu harika kareler çıktı...


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER