Duvar saatlerinize hayat katın! Evde yapabileceğiniz 15 duvar saati fikri

Duvar saatlerinize hayat katın! Evde yapabileceğiniz 15 duvar saati fikri

Duvar saatlerinize hayat katın! Evde yapabileceğiniz 15 duvar saati fikri

Son yılların en ilgi gören hobilerinden biri olan kanaviçe işinin güzel bir örneği. Bir kasnak, etamin kumaş ve rengarenk düğmelerle harikalar yaratmak mümkün. 


Rustik ahşap blokların üzerine yapıştıracağınız taşları pastel mavi tonlarında boyayarak evinize deniz havası getirebilirsiniz. 


Dilediğiniz ebatlarda kestirip ister dikey isterseniz yatay olarak birleştireceğiniz ahşap parçalardan yapılmış bir duvar saati. 


Bir türlü atmaya kıyamadığımız, bir gün mutlaka değerlendiririm deyip bir kenarda biriktirdiğiniz eski gazetelerinizi değerlendirmenin çok güzel bir yolu. Tek ihtiyacınız olan biraz boya ve vernik. 


Kullanmadığınız, eskimiş ya da kırılıp takımı bozulmuş kahve fincanlarını bu şekilde değerlendirmek aklınıza gelmiş miydi? 


Tıpkı cep telefonları gibi duvar saatlerinin de kılıfa ihtiyacı olabilir. Artık yünlerden kolayca örebileceğiniz rengarenk kılıflar duvar saatlerini canlandırıp neşe katıyor! 


Yeni evlilerin ve gençlerin evine yakışacak çok çılgın ve farklı bir model. 


Kıyafetlerde çok moda olan degrade renkler basit bir ahşap parçanın üzerinde de çok şık duruyor ve ortaya farklı bir duvar saati çıkarıyor. 


Çivi ve iple uygulanan filografi sanatı kullanılarak yapılmış farklı bir saat modeli. 


Her yerde satılan kanvas tabloların üzerine ekleyeceğiniz rakamlar ve üzerindeki resme yapacağınız eğlenceli eklerle hazırlayabileceğiniz tatlı bir saat... 


Mutfaklarınıza gökkuşağı renklerini taşıyacak çok eğlenceli bir saat. Yuvarlak bir ahşap platform ve 12 adet tahta kaşıkla bu saati yapmak çok kolay. 


Tahta bir platforma sırasıyla dizeceğiniz domino taşlarıyla hazırlanmış sade ama şık bir duvar saati. Aynı etkiyi yaratmak için okey taşlarından da yararlanabilirsiniz. 


Eski ve artık gözünüze hoş görünmeyen küçük çalar saatlerin mekanizmasını yine eskimiş ve sandık diplerinde kalmış çeyiz dantellerinizle birleştirmek çok sevimli sonuçlar yaratabilir. 


Siyah çerçeveli sıradan bir duvar saatinin kenarlarından başlayarak duvara karışık bir şekilde yapıştıracağınız kumaştan kelebekler salonunuzda inanılmaz şık bir hava yaratacak. Duvarlarınız koyu renkse kelebekleri kontrast renkte yapabilirsiniz. 


Sportif evler için keyifli bir duvar saati. Boş bir duvarı boydan boya koyu renk boyayla boyayıp bir bisiklet tekeriyle yapacağınız bu saat hem çok duracak hem de istediğiniz zaman saatleri romen rakamları ya da normal rakamlarla yazıp değiştirerek saatinizin kendinizi güncellemesini sağlayabileceksiniz. 


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER