Ellia Sophia

Ellia Sophia

Ellia Sophia

Ellia Sophia

Ellia Sophia'nın dünya dışından gibi görünen yüzü o kadar güzel ve ilgi çekici ki bir bakan bir daha unutamıyor. Vogue dergisi tarafından yılın podyum keşfi olarak adlandırılması hiç şaşırtıcı değil. 


Meghan Collison


Maria Oz

Kısa animasyon videoları çeken Maria Oz ilginç görüntüsüyle internet şöhreti olmuş. İnsanlar Maria'nın gözlerini fotoşop hilesiyle büyüttüğünü söyleseler de genç kadın bu özelliğini babasından aldığını söylüyor. 


Marjan Jonkman

Marjan Jonkman bugüne kadar görülmüş en başarılı Hollandalı model olarak kabul ediliyor. Bunun nedeniyse Saint Lauren'in yeni ilham kaynağı olması. Başarısının sırrı ise çok çalışmasıymış.


Katarzyna Jujeczka

Katarzyna Jujeczka tren yolculuğu yaparken keşfedilmiş. Kendisini keşfeden kişi sıra dışı görüntüsüyle geleceğin yıldız adaylarından birine baktığını hemen anlamış. O günden beri Prada, Calvin Klein ve Christian Dior gibi markalarla çalışan Polonyalı güzel bu keşfin doğruluğunu kanıtlıyor adeta.


Anok Yai

19 yaşındaki Anok Yai bir festivalde tesadüfen çekilen fotoğrafı sayesinde üne kavuşmuş. Ünlü Next Ajansı'nın dikkatini çeken genç kadın sadece yüklü bir kontrata imza atmakla kalmayıp kendine dünyadan yüzbinlerce hayran da kazandı. 


Tsunaina

Londra Moda Haftası'nın açılışında herkesi büyüleyen Tsunaina Tibetli. Güzelliğini gören herkes ona bir daha bakıyormuş. Otoritelere göre uluslararası üne kavuşması an meselesi. 


Willow Hand


Nyane Lebajoa

Nyane Lebajoa sadece bir Instagram şöhreti değil aynı zamanda bir tasarımcı. Güzellik ve modaya getirdiği farklı bakış açısıyla kimsenin kayıtsız kalamadığı güzel sanatçının 800 binden fayla takipçisi her gün yaptığı paylaşımları bekliyor. 


Unia Pakhomova

Gucci, Alexander Wang, Balenciaga gibi dünya devi markalarla çalışan Rus Unia Pakhomova elfleri andıran görüntüsüyle dikkat çekiyor. Güzel model bu alanda kariyer yapmaya görünüşü yüzünden başarılı olamayacağını söyleyenleri yanıltmak için karar vermiş ve haklı çıkmış.


Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER