Emily Ratajkowski 'Feminist bir anne tarafından yetiştirildim'

Emily Ratajkowski “Feminist bir anne tarafından yetiştirildim”

Emily Ratajkowski 'Feminist bir anne tarafından yetiştirildim'

İngiliz-ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, Kérastase’ın 2018 reklam ve tanıtım yüzü oldu. Podyumların aranan modeli şimdilerde bu reklam kampanyasıyla gündemde.


İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı Westminster'da, Polonya asıllı bir baba ile İsrail asıllı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Emily Ratajkowski, 1991 doğumlu olmasına rağmen kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen bir yetenek.


Instagram'da yayınladığı fotoğrafları büyük beğeniyle takip edilen ve hayranlarının sürekli markajında olan güzel model feminizmle ilgili açıklamalarda bulundu. 


Feminist bir anne tarafından yetiştirilmek ve erken yaşlarımda üzerimde baskı kurulma girişimleri ve kendimi ifade etme konularını tecrübe etmem, kadının güçlenmesi ile ilgili fikirlerimi oluşturmamda etkili oldu. Günümüzde kadın olmak, kendi kurallarına göre yaşamak, tamamen sana ait olan varlığını tanımlamak ve sürdürmek demek.” dedi.


Ünlü model, ideal güzellik vizyonunun tamamen kendisi olan yani doğal olan kadın olduğunu düşündüğünü ifade etti. 


"Güzellik, özgüven ve benzersiz olmanın bir uzantısı olarak ele alınırsa sizi güçlendirir. Sizi benzersiz kılan şeylere olan güven, kendini takdir etme ve sevme, yaptığınız her şeyde sizi daha güçlü hale getirecektir.” diye ekledi.


26 yaşındaki model geçen ay, New York'ta aktör ve prodüktör kocası Sebastian ile evlenendiğini "Size bir sürprizim var" diyerek Instagram hesabından duyurmuştu.


Bu kampanya genç modelin ilk güzellik ürünü kampanyası. Markanın Emily Ratajkowski'den önce çalıştığı isimler arasında Kate Moss ve January Jones yer alıyor. 


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER