Fotojenik görünmek için 10 kolay adım

Fotojenik görünmek için 10 kolay adım

Fotojenik görünmek için 10 kolay adım

Açınızı belirleyin

Her insan kendisi için en güzel çıktığı tarafını bilir. Özellikle seçeceğiniz bakma açıları sayesinde daha güzel görünebilirsiniz. 


Kameradan uzaklaşın

Kameralara yakın poz vermek sizi kötü gösterebilecek yanlışlardandır. Bu sizi kilolu gösterebilir. Fotoğraf makinanızı tepeden tutmalısınız.


Boy fotoğrafları alırken

Eğer boydan bir fotoğraf istiyorsanız çözümü basit. Fotoğrafı çektirmek istediğiniz kişiye poz verirken ondan fotoğrafı alttan çekmesini söyleyebilirsiniz. Bu sayece daha uzun görünebilirsiniz.


Tamamen dönmeyin

Yüzünüz direkt olarak kameraya dönük olmasın. Değişik açılarda poz vermeye çalışın. Bu fotoğraflarınıza derinlik katmanıza yardımcı olurken hem de kemikli bir surat yapısı oluşturmanızda da etkili olacaktır.


Cheese'e elveda

Fotoğraf çekilirken ‘’cheese’’ gibi kelimeler söyleyerek poz veririz. Ancak bilinen bu hilenin yeteri kadar güzel göstermediğini düşünüyorsanız, ‘’money’’ kelimesini söyleyebilirsiniz. Bu sayede dudak kenarlarınız daha çok kıvrılacaktır.


Otururken

Oturur pozda fotoğraf çekilmek isteyenler için fotoğrafı çekecek kişinin sizleri tepeden çekmesini isteyin. Bu sayede daha güzel çıkmış olacaksınız. 

 


İçten gülümseyin

Kamera önüne geçtiğinizde zoraki gülümsemelerinizi bir kenara bırakın. Gülümsemekte zorlananlar için derin bir nefes işlerine yarayacaktır. Unutmayın ki içten gülümsemeler, fotoğraflarda iyi görünmenizi sağlayacaktır.


Mutlu görünün

Gülümserken dili dişlerin arkasına koymak gibi fazlaca sırıtmayı önleyen hilelerden biri de gözlerin gülmesidir. Gülerken gözlerinizi de mutlu bir ifadeye büründürün.


Sosyal medya

Tüm vücudunuzun fotoğraflarını sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak, bir illüzyon oluşturarak daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.


Kırmızı gözler

Fotoğraflarda sürekli olarak karşımıza çıkan problemlerden biri de gözlerin kırmızı çıkma durumudur. Bu durumun önüne geçmek için sağ tarafınıza dönerek odaklanmak göz bebeklerinizi daraltacaktır.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER