Gömlek yakalarına dikkat edin

Gömlek yakalarına dikkat edin

Gömlek yakalarına dikkat edin

Gömlek yakalarına dikkat edin

Giysilerin bu bölümüne dikkat ederseniz, yüzünüzün şeklini daha doğru bir şekilde vurgulayabilirsiniz. Dar yaka, geniş bir yüze sahip insanlar için iyidir, çünkü bu yaka görsel olarak daha ince gösterebilir. Oval şekilli yüzü olanlar için klasik yaka tavsiye edilir. Dar yüze sahip olanlar da yuvarlak yaka şeklini kullanabilirler.


Ahşap askı tercih edin

Ahşap askılar giysilerinizdeki nemi emer. Giysilere zarar vermez ve şekillerini muhafaza etmelerini sağlar. 


Kemer kullanın

Pantolonunuzun kemer için halkaları varsa, bunları kullanmalısınız. Kemer kullandığınızda pantolonunuz vücudunuza daha iyi oturacaktır. Birçok insan kemerin giydiğiniz ayakkabılarla eşleşmesi gerektiğini düşünür, bu yüzden bir kemer satın almadan önce, hangi ayakkabıları giyeceğinizi de hesaplamalısınız.


Gömlek altındaki tişört

Erkekler genellikle gömlek altına tişört giymeyi sever. Tişört'ü gizlemek için tüm düğmelerinizi kapatın ya da tişört yerine yelek giyin.


Çorap kıyafet uyumu

Günlük yaşamda çoraplarınızın renkli kullanabilirsiniz ancak ciddi bir toplantıya giderken kurallara uymalısınız.


Kazaklarınızı katlayın

Herkes muhtemelen kazakların zamanla şekli değiştirmeye eğilimli olduğunu bilir. Ancak kazakları askıya asarsanız süreci daha da hızlandırmış olursunuz. Esnemesini önlemek için kazaklarınızı katlayın.


Kolları kıvırırken dikkat edin

Gömle ya da kazaklarınızın kollarını kıvırarak giyiyorsanız birkaç saatte bir açıp çok fazla kırışmalarını önlemelisiniz. 


Omuz ve kollara dikkat

Kıyafetleri denerken, omuzlara ve kollara dikkat edin. Bu iki parça hakkında bir kural var: omuz dikişleri omuzlar üzerinde olmalı ve kollar bilekte bitmelidir.


Düğme kullanımı

Palto ve ceket üzerindeki düğmelerin nasıl kullanılacağı da önemli. Üst düğme açık ya da kapalı kullanılabilir, orta düğmeler kapalı alt kısım ise her zaman açık bırakılmalıdır.


Ayakkabılarınıza yatırım yapın

Kaliteli ayakkabılar sadece daha dayanıklı olmakla kalmaz aynı zamanda ayak sağlığınız için de daha iyidir. Üstelik ne kadar kaliteli olurlarsa o kadar iyi göründükleri de bir gerçek. 


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER