Göz alıcı renkler

Göz alıcı renkler

Göz alıcı renkler

Göz alıcı renkler

Siyah basic jeanlerinizi göz alıcı renklerden parçalarla birleştirip tek düze görünmelerini engelleyebilirsiniz. Ortaya hem renkli hem de hareketli bir görüntü çıkacaktır. 


Deri ceket

Zamansız bir parça olan deri ceketi siyah jean ile kombinlerken minik topuklu siyah bir ayakkabı giymek çok güzel bir kontrast yaratacak ve stil sahibi bir şıklık oluşturacaktır. 


Jeaninize detay ekleyin

Siyah basic jeanleri düz olarak kullanmak yerine bacak ve paça bölgesinde taş, pul ve aksesuarlı olanlardan seçip hareketli ve daha çekici hale getirebilirsiniz. 


Bomber ceket

Sokak giyiminin en iyi parçalarından iki şeyin bir araya gelmesi ortaya güzel bir tarz çıkarmaya yeterli. Bu kombinde olduğu gibi içinize bir sweat ya da tişört giyinip üzerine bir bomber ceket alın. Kolunuzda ise klasik bir çanta ve ayağınızda da nude bir çift sneakers olabilir.


Hareketli aksesuarlar

Syah jeaninizi hareketli detaylara sahip beyaz bir gömlek, beyaz ya da açık renkte aksesuarlı ayakkabılar ve püsküllü çantalarla kombinleyebilirsiniz. 


Blazer ceket

Bu klasikleşmiş kombin hayat devam ettikçe çok şık görünmeyi sürdürecek. Siyah bir jean’in üzerine siyah bir blazer ve altına giyineceğiniz bilekte botlarla her daim şık görünür. Özellikle Fransız kadınlarının çok kullandığı bu stil hem basit hem tarzdır.


Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER