Göz kontağı kurun

Göz kontağı kurun

Göz kontağı kurun

Göz kontağı kurun

Şehveti körüklemenin en hızlı yollarından biri gözlerin birbirine kilitlenmesidir. Allison’a göre “Birbirinize bakmak duygusal bağlılığınızı güçlendirir ve tahrik olmanızı kolaylaştırır.” Birbirinizin gözlerine minimum 60 saniye ya da sevişme boyunca bakın. Size yoğun gelebilir ama devam edin. Allison'a göre “Ne kadar uzun birbirinize bakarsanız, o kadar bağlanırsınız.”


Kışkırtın

Artık dayanamayacağınız noktaya gelene kadar birbirinizin erojen bölgelerine dokunun. Allison'a göre “Boşalma olmadan orgazma yaklaşmak cinsel tansiyonu yükseltecektir.” Böylelikle sonunda orgazm olduğunuzda havai fişekler patlamış gibi bir etki yakalarsınız.


Yakınlaşın

Daha yakın bir cinsel birleşme için yastıklarınızı, yatak başına dayayın ve dik durarak oturun. Daha sonra ise onu kucağınıza alın. Birbirinize sarılın ve sevişin. Vücutlarınızın birleşmesi ve ciltlerinizin yoğun teması sizi daha yakın hissettirecek ve ortamı ısıtacaktır.


Yeni mekanlar deneyin

Onu yatak odasından farklı bir yere götürün: Oturma odasındaki kanepe, mutfak tezgahı, banyo kabini ya da merdivenler. Yatak hariç herhangi bir yer. Allison'a göre “Ortam değişikliği yapmak heyecan yaratacak ve yatak dışında bir yerde sevişiyor olduğunuz gerçeği içinizi gıcıklayacaktır.


Duyularınızdan vazgeçin

Eşarplarınızdan ya da onun kravatlarınızdan biriyle gözlerini bağlayın. Allison’a göre “Bir duyudan vazgeçmek diğerlerinin hassasiyetlerini artıracaktır.” Yani: Her dokunuşunuz daha etkili olur. Ayrıca seksi bir müzik açmak ve onun duyabileceği bir yere koymak da etkileyici olacaktır.


Kayganlaştırıcılardan faydalanın

Bu sadece kuruluk sorunu çeken kadınlar için değil, seksi uzun ve daha etkili kılmak isteyen herkes için işe yarayabilir. Sürtünmeyi azaltarak, heyecanı ve hissiyatı artırabilirsiniz. Bu şekilde sinir uçlarına daha kolayca yaklaşabilir ve ekstra uyarım sağlayabilirsiniz.


Ön sevişmeyi uzatın

Ön sevişmeyi olabildiğince uzatın. İkinizin de rahat ettiği pozisyonlar bulun ve bunlar üzerinden ilerleyin. Ona karşı sakin ve anlayışlı olun. İkinizin de hazzını yükselteceğini anlatarak ve göstererek kapıları açın.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER