Göz makyajınız için farklı renklerde öneriler

Göz makyajınız için farklı renklerde öneriler

Göz makyajınız için farklı renklerde öneriler

Smokey yani dumanlı göz makyajını sadece gece değil gündüz de kullanabilirsiniz. Gözlere çok güzel bir hava veren bu makyajı uygularken dikkat etmeniz gerekense dudaklarınızı dengeleyerek koyu renk rujdan kaçınmanız; aksi takdirde makyajınız çok abartılı görünür. 


Göz makyajınızı daha sade yapmak isterseniz oldukça revaçta olan nude tonları deneyebilirsiniz. Buradaki püf noktası da dudaklarınızı vurgulayarak koyu renk ruj kullanmanız zira aksi takdirde yüzünük soluk görünecektir. 


Metalik göz farı kullanın. Metalik farlar gözlerinizi olduğundan büyük göstermeye yardımcı olacaktır. 


Tüm yüzünüz için tek renk kullanarak yüzünüze hiç makyaj yapılmamış görüntüsü vererek doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Pastel tonlarda yapacağınız göz makyajınızı aynı tonlarda allık ve rujla tamamlayabilirsiniz. 


Göz makyajınızı kıyafetinizin rengine göre yapmaktan vazgeçmelisiniz. Zıt renklerden kaçınırken birbirine yakın renkler; siyah giysi için gri, mor giysi için lila düşünebilirsiniz. Ya da göz ve cilt renginize göre makyaj uygulamasına devam edebilirsiniz. 


Mavilerden güç alın! Bu yazın en gözde göz makyajı rengi maviden destek alın. Derin maviler, lacivertler, dumanlı mavi göz makyajını deneyin. 


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER