Hacı Sabancı'nın olaylı piştisi!

Hacı Sabancı'nın olaylı piştisi!

Hacı Sabancı'nın olaylı piştisi!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü manken Özge Ulusoy'la olaylı ayrılığının ardından gönlünü sosyetik Zeynep Nazlı Kayı'ya kaptıran Hacı Sabancı, şanssızlığının kurbanı oldu. Önceki akşam sevgilisiyle ilk kez İstanbul Modern'deki davette boy gösteren ünlü iş adamı, Eylül ayından bu yana birlikte olduğu sosyetik güzelle objektiflerden kaçmayıp aşkını ilan etti.

KÖŞE KAPMACA

Gece boyunca sevgilisiyle yakından ilgilenen genç iş adamının keyfi, ilerleyen saatlerde eski aşkı İlkem Öztürk'le pişti olunca kaçtı. Ağustos ayında aşk yaşadığı İlkem Öztürk'ün davete katılacağından habersiz yeni sevgilisiyle mutluluk pozları veren Sabancı, karşısında Öztürk'ü görünce şoke oldu. Kırmızı straplez elbisesiyle iddialı bir şıklık sergileyen İlkem Öztürk'le göz göze gelmemek için akla karayı seçen iş adamı, gece boyunca sosyetik güzelle köşe kapmaca oynadı.

AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Gerginlik Sabancı ile Kayı'nın geceden erken ayrılmasıyla bitti. Sevgilisiyle davetten ayrılan Hacı Sabancı'nın çıkışta ağzını bıçak açmadı. Bu arada İlkem Öztürk, geçtiğimiz yaz Sabancı'nın özel şoforlü BMW model aracını Özge Ulusoy'dan alıp kendisine tahsis etmesiyle gündem olmuştu. Sosyetik güzel, aşk bitince de Sabancı, için Ulusoy gibi mazide kalmıştı.

DAVETTE PİŞTİ RÜZGARI

Davette bir pişti de 10 yıllık evliliklerini Ekim 2015'te noktalayan Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı arasında yaşandı. Ertan, geceye 1 buçuk yıldır aşk yaşadığı iş adamı Ersin Kayalar'la katıldı. Çarmıklı da aşkı Bahar Tangır'la davette boy gösterdi. Çarmıklı, kıskanç olduğu bilinen Tangır yüzünden eski eşine selam dahi vermedi.




Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER