Hafta sonu Brunch'larınız için keyifli adresler

Hafta sonu Brunch'larınız için keyifli adresler

Hafta sonu Brunch'larınız için keyifli adresler

Avlu Yeniköy

Avlu Yeniköy, hafta sonu brunch keyfi yapabileceğiniz adreslerden. Ezine peyniri, tadına doyamayacağınız kahvaltılıklarının başında geliyor. Genel olarak Ege lezzetlerinde çok başarılı olduklarını söyleyebiliriz.


Chef In The Kitchen

Ankaralılar için hafta sonu brunch yapmak için ideal mekânlardan biri, Çayyolu’ndaki Chef In The Kitchen. Zengin menüsü ve şık dekorasyonuyla gelenlere kendinden söz ettiriyor. Sadece brunch’larıyla değil hamburgerleriyle de dikkat çekiyor.


TOI

Ayın 1. ve 3. pazarları özel brunch sunumuyla misafirlerini memnun eden TOI, Amerikan tarzı bir konseptiyle Kuruçeşme’de. Brunch’ta, çeşit çeşit çöreklerden, pancake’lere kadar birçok farklı seçenek deneyebilirsiniz.


5. Kat

Cihangir’in popüler restoranlarından olan 5. Kat sadece yemekleriyle değil brunch’larıyla da birçok kişiyi memnun ediyor. Oyuncu Yasemin Alkaya’ya ait bu mekân taptaze dumanı üstünde meyveli tartları, börekleri ve zengin şarküteri ürünleriyle mutluluk kaynağı. Hafta sonu 11.00 ile 15.00 arasında gidip brunch yapabilir, ünlü isimlerle de karşılaşabilirsiniz.


Moresi Eski Köy

İzmir Kordon’da deniz havasıyla zengin brunch çeşitlerini başarıyla birleştiren bir mekân Moresi Eski Köy. Hızlı servisi ve güler yüzlü çalışanlarıyla da sizi oldukça mutlu edecek. Pişileri ve sigara böreği en çok beğenilen lezzetleri arasında.


Yamaç Bistro

Amasya’nın merkezinde tepe üzerinde inanılmaz bir manzaraya sahip olan Yamaç Bistro, kendi üretimi olan simitleriyle brunch için oldukça uygun adreslerden.


Komşuköy

Son dönemde Antalya’nın en popüler kahvaltı ve brunch mekânlarının başında Komşuköy geliyor. Açık büfesi oldukça zengin... Komşuköy, Güzeloba’da. 


Patlıcan

İzmir'de oturanlar için en iyi brunch seçeneklerden biri de İnciraltı’nda bulunan Patlıcan. 10’dan fazla gözleme çeşidiyle brunch için oldukça mantıklı bir tercih.


Mangerie

Bebek’te bulunan Mangerie, İstanbul’un keyifli terasıyla oldukça meşhur yerlerinin başında geliyor. Şehir dışından bile ziyaretçileri oluyor. Çeşit çeşit yumurtaları, ev yapımı reçelleriyle çok sevilen mekanın krepleri, giden herkes tarafından öneriliyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER