Halıda farkınızı ortaya koyun

Halıda farkınızı ortaya koyun

Halıda farkınızı ortaya koyun

Halıda farkınızı ortaya koyun

Halı modelleri bir evin en önemli dekorasyon seçeneklerinden birisi olarak dikkatleri çeker. Sıra dışı tasarımlar ile geliştirilmiş, farklı renk ve desen seçenekleri sunan halı modellerini her zaman göz önünde bulundurmalısınız.


Retro mobilyalar

Retro, giyimde olduğu gibi dekorasyon trendlerinde de çok popüler olmaya başladı. Hal böyle olunca vintage ve retro desenli mobilyalar modern ve şık dekorasyonlar için en ideal seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor.


Sanatsal objeler

Evinizde modernliği yansıtabilmek için her zaman sanatı ön planda tutun. Tablolar, sanatsal aksesuarlar ya da buna benzer objeler gibi aklınıza gelebilecek diğer önemli maddeler evinizin fark yaratmasını sağlayacaktır.


Modern aydınlatmalar

Lambalar ya da avizeler bir evin en önemli görsel unsurlarından birisi olarak dikkatleri çeker. Evinizde farklı bir görüntü elde etmek ve bu anlamda sınırları kaldırmak isterseniz modern ve farklı lamba tarzlarını deneyebilirsiniz.


Teknolojiden uzak köşeler

İmkanınız var ise sizi teknolojiden tam anlamı ile uzaklaştıracak, kendinizi dinlemenizi sağlayacak kadar sessiz ancak görüntüsü ile huzur veren bir köşe yaratmak bu anlamda modern evler için olmazsa olmazlardan birisi olarak da dikkatleri çekecek.


Kitaplıklar modern tasarımların vazgeçilmezi

Kitaplıklar, günümüz modern evlerinin olmazsa olmazlarından birisidir. Evinizin konseptine uygun modern bir kitaplık, görsel anlamda tamamlayıcı olduğu gibi fonksiyonel olarak da çok kullanışlı olacaktır.


Ayna farkı önemli

Aynalar evimize sadece fonksiyonel olarak değil estetik olarak da değer katan objeler. Klasik modeller yerine modern tasarımlı aynalar tercih ederek evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER