Her gün ilişki çok mu?

Her gün ilişki çok mu?

Her gün ilişki çok mu?

Her gün ilişki çok mu?

1 aylık evliyiz. Eşimle her gün ilişkiye giriyoruz, çok mu? Ben geç, karım ise erken boşalıyor. Ne yapayım?

 

CEVAP

 

Daha yenisiniz okurum, yol sizin, gelecek sizin. Yıllar içinde hayatınıza 2-3 çocuk dizin. Sen kendinden yana şanslısın. Ama eşin de memnunsa sorun yok. Bırak o da fazladan orgazmını tamamlasın. Bu da eşine armağanın olsun. İleride bu fırsatları zor bulursunuz. Ancak cinsel yani organsal uyumu da sağlamalısınız. Çünkü gelecekte iş güç derken yorulacak, bu temponuzu haftada 2-3’e indirmek zorunda kalacaksınız. Görünen köy bu, ben de kılavuz isem yolu geçip hedefe ulaşmak sizin işiniz. Kolay gelsin, dileğim çarşıdaki hesabın eve uymasıdır.

 


Acaba zarım yırtıldı mı?

19 yaşında kızım. Sevgilimle bir şey yaşamadım. Vajinaya bakınca dudak kısmının içinde düz boşluk gördüm. Zarım mı yırtıldı?

 

CEVAP

 

Hey gidi doktor olmadan işin uzmanlığına heveslenen, usta olmadan kendinde araştırma yapan sevgili okurum. Senin işin gücün yok mu? Bu kapının bekçisi sensin. Üzerine sinek bile kondurmadıysan neyi merak edersin? Yüzeysel bir şeyler oldu da ‘Acaba kız mıyım, değil miyim?’ diye mi baktın? Neyse, organ senin, ola ki merak ettin. Yani içeride boşluk olmasa ilişkiye nasıl girecek, nasıl bebek doğuracaksın? Aslında tıbbi bir kitap bulup şemasına baksan iyi edersin. Böylece acemilik çekmez ve de korkmazsın.

 


İdeal sayı nedir?

17 yaşındayım. Haftada 3 veya 4 defa mastürbasyon ideal midir?

 

CEVAP

 

Önce sayıyı doğru çizgiye oturt okurum. Bu konunun ideali yoktur, kişiye göre değişir. Sayıya da irade karışır. Canlıyı ve organı neye şartlarsanız o olur. Bu yaşlarda fazla ileri geri düşünmeyin. Tüm ruhsal ve tensel ilişkilerde ölçüyü kaçırmayın. Özellikle kızları kandırmayn. Hukuk son sınıfta bir erkek, kızı ailesinden istemiş. Nişan yüzükleri takılmış, adam her gün kızın evine gidermiş. Bir gün kızın ailesi damadı aramaya yurda gelmiş. Çünkü erkek “Sınavım var” diyerek aileyi oyalamış, kalan dersini verince de uçup gitmiş. Ara ki bulasın. Bu konuda lafla gemi değil, karınca bile yürümez. Sadece ölçüyü kaçırmayın yeter!

 


Kanama olmadı

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Acı ya da kanama olmadı. Şimdi her ilişkiye girdiğimizde 2 ya da 3 gün acı çekiyorum. Ne olur bana yardım edin.

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, hazırlıksız yakalanıyorsun. Acele ediyorsunuz. Adam acemi, geçiş süresi kısa. Vajina yeterince esnek değil (zamanla esneyecek). Son bir ihtimal vajinada iltihabi bir durum da olabilir. Ama erkeğin yapısal özellikleri de rol oynar.

 

 


Karım niye isteksiz?

55 yaşındayım, haftada 2-3 kez ilişkiye girmek istiyorum ama eşim isteksiz. Başka yerde mi cinsellik peşinde koşayım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, klasik bir konu. Ülkemizdeki kadınların ortak özelliği bu. Yani zevk almamak, orgazm olamamak. Bu konuda yaşın olumsuz etkisi oluyor. Ama sen de haklısın. Cinselliğin doruklarındasın ve en güzel günlerini yaşıyorsun. Bu başka yerlerde çözülecek bir konu değil. Eşini yorma ama kendini de yok sayma.

 


Boşalamıyorum

17 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sevgilimle sevişince boşalamıyorum. Boşalamadığım için de acı çekiyorum. Ne yapmalıyım?

 

CEVAP

 

Değerli yavrum, mastürbasyona sözüm yok. Ama kız arkadaşınla birleşmene kızarım. Bu yaşta bu azgınlık olmaz. Kendine gel. Mastürbasyon sayısını indir. Ailenin umutlarını boşa çıkarma. Yere sağlam bas. Kendini hayata hazırla.

 


Sevgilim farklı şeyler istiyor

22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 2 yıldır ilişkiye giriyoruz. Sevgilimin farklı heyecanlar istediğini düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, erkek arkadaşın farklı heyecan istiyormuş ama diyemiyormuş. Ben ne olduğunu sana öğretecekmişim. Aklıma gelen o değil de, sen farklı heyecanlar istiyorsun, kim bilir neler neler düşünüp düşlüyorsun? İtiraf edemediklerini benden duymak istiyorsun.

 

 


Kurtulmak istiyorum

17 yaşındayım. Penisim 13 santim, normal mi? Haftada 6 kez mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyondan kurtulmak istiyorum. Bu cinsel hayatımı etkiler mi?

 

CEVAP

 

Değerli yavrum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Önünde çook uzun yıllar var. ‘Unun çoksa günün de çok’. Yani idareli kullan demiş atalarımız. Sen 1-2 sayı düşüver şu mastürbasyondan.

 


Cinsellikten soğur muyum?

19 yaşındayım. İlk ilişkiye girdiğimde çok sancım oldu, kan gelmişti. Doktor “Bakiresin, zarın bozulmamış” demişti. 1 ay sonra düğünüm var. Acı çekerim diye korkuyorum. Ya cinsellikte soğursam?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, her acı kendinden soğutsaydı, hiç kimse çiğ köfte, acılı kuru fasulye yemezdi. Bakire değilsin. Çünkü o tatlı mamayı yemişsin. Zar kesin kanıt değil. İkinci kez kanar ya da kanamaz, bunu o bilir. Ama eşin biraz uyumlu, uslu olursa acıyı az duyarsın. Sen de kasım kasım kasılmayıver kızım.

 

 


İlişki sırasında kan geliyor

25 yaşında kızım. Cinsel ilişkide bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum ama yine de bir kadın doğum uzmanına gidersen iyi olur.

 

 


Küçük mü?

21 yaşındayım. Cinsel organım 14 santim. Bana küçük geliyor. Sizce normal mi?

 

CEVAP

 

Normal yavrum, normal.

 


Kızlar beni terk ediyor

23 yaşındayım. Birlikte olduğum kızlarla 1 saatte 6 kez ilişkiye giriyorum. Kızlar beni terk ediyor. Bende sorun mu var?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, senin organa gerekiyor sağlam bir el. Şöyle tuttu mu başını ezsin. Bu kadar kızın canını okuma diye dersini versin. Hadi biraz işinin başına dön.

 

 


2 damla kan vardı

19 yaşında kızım. Cinsel ilişkiye girmedim ama mastürbasyon yaptım. 1 ay önce benden 2 damla kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

 

CEVAP

 

Sevgili kızım, vajinanın içine kızlık zarının esnekliğini aşan çapta bir cisim girmediği sürece zar kanamaz. Tanımladığın kan yüzeysel kılcal damarlardan gelen tahriş kanıydı. Pırlanta gibisin, kendini suçlama.

 


Sevgilimi 3 kez aldattım

21 yaşındayım. Sevgilim bazen itici geliyor. Onu 3 kez aldattım. Her defasında pişman oldum ama yine yapıyorum. Ne yapayım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ne yazık ki elimden bir şey gelmiyor. Dileğim aynı şeyleri evlendikten sonra yapmamam. Yapma yavrum.

 


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 01:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER