Instagram'dan öğrendiğimiz 10 faydalı güzellik hilesi

Instagram'dan öğrendiğimiz 10 faydalı güzellik hilesi

Instagram'dan öğrendiğimiz 10 faydalı güzellik hilesi

Kuruyan rimelleriniz için sadece hangi esansiyel yağı daha fazla sevdiğinize karar verip rimel tüpüne bir parça ekleyip çalkalamanız yeterli. 


Farklı oje renklerine mi sahip olmak istiyorsunuz? Açık renk bir ojenin içine beğendiğiniz far renklerinden ekleyerek istediğiniz çeşitte renkler elde edebilirsiniz. 


Saçlarınızın zahmetsizce dalgalı hale gelmesi için tek ithiyacınız olan şey bir saç bandı! Saçlarınız yıkanmış, temiz ve hafif nemliyken kafanıza bir saç bandı geçirdikten sonra altta kalan saçlarınızı parça parça ayırarak bandın içinden geçirip döndürün ve birkaç saat, sabırlıysanız bütün gece bekleyin. 


Kahve en iyi peeling malzemesi! Öğütülmüş kahvenizi bir güzel için sonra da telvesini bacaklarınıza sürün. Hepsi bu kadar! Hem kolay, hem masrafsız... 


Makyaj malzemelerinizi temizlemek için aynı oranda zeytinyağı ve bulaşık deterjanını karıştırıp yıkayabilir, düzgünce durulayıp kuruttuktan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 


Dünyanın en sinir bozucu şeylerinden birisi farınızın yere düşüp kırılması olabilir. Kırılan farınızı yerinden çıkartıp saf alkolle karıştırdıktan sonra yerine tekrar koyup iyice sıkıştırırsanız yepyeni olacakıtır. 


Makyaj malzemeleriniz için hem çok şık hem de kullanışlı bir çanta yapmak ister misiniz? Bunun için tek sahip olmanız gereken bambu Amerikan servis ve bir parça lastik; fotoğrafa bakıp kolayca uygulayabilirsiniz. 


Artık kullanmadığınız bir farınızı vazelinle karıştırarak kendinize yeni bir ruj yapabileceğinizi biliyor muydunuz? 


Gözlerinizi büyük göstermek için beyaz göz kalemi, küçük göstermek için siyah göz kalemi...


Rimeliniz daha çok ortaya çıksın ve göz alsın istiyorsanız makyaja beyaz eyeliner ile başlamalısınız. 


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER