Kadınlar için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Kadınlar için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Kadınlar için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Koç burcu

Koç burçları burçlar kuşağının ilk burcu. Bu nedenle yeni ve yenilikçi olan şeyleri oldukça severler. Maceracı ruhlulardır ve kimsenin sahip olmadığı şeylere sahip olmak isterler. Onlara hediye alırken özgünlük ise ilk kriter olmalıdır. Onların yenilikçi tarafını vurgulayacak son teknolojik özelliklerle donatılmış ve estetik bir kulaklık ilk seçeneğiniz olabilir. İkinci olarak ise risk almayıp üzerinde baş harfinin olduğu zarif bir bileklik tercih edebilirsiniz.


Boğa burcu

Boğa burcu bir toprak burcudur ve bu yüzden onlara alınacak hediyenin pratik olması ve devamlılık sağlaması önemlidir. Aynı zamanda lüks ama zarif hediyelerden hoşlanabilirler. Lüks onlar için gösterişi değil sadeliği ve zarifliği ifade eder. Bakımlarına çok özen gösterirler ve bunun için hiçbir masraftan kaçınmazlar. Tüm bu özellikler sonucu 3 farklı hediye seçeneği olabilir. İlki zarif ama değerli taşlarla bezeli zarif bir küpe. İkinci olarak ipek bir pijama takımı. Üçüncü seçenek ise lavanta kokulu bir banyo veya bakım seti olabilir. Ayrıca Sevgililer Günü için seçeceğiniz özel bir çikolata ya da bir şişe şarap da Boğa burçlarını mutlu edebilir.


İkizler burcu

İkizler burçları oldukça sosyal insanlar olurlar. İnsanlarla iletişimlerini ve etkileşimlerini sağlayan her şeyi sevebilirler. Bu yüzden son model bir telefon onlar için iyi bir seçenek olsa da biraz daha romantik düşünerek bir Polaroid kamera alınabilir. Ayrıca vücut dillerini çok kullanan İkizler burçları için bileklikler de iyi bir seçenek olabilir.


Yengeç burcu

Yengeç burçları sevgiye ve insanlarla iletişimine özen gösterirler ve önem verirler. Anaç tavırlı yengeç burçları adeta birer ev kuşu olurlar. Oldukça da duygusaldırlar. Bu yüzden şık bir karta ya da kendi ellerinizle hazırladığınız karta yazacağınız güzel birkaç cümle onu çok mutlu etmeye yetecektir. Evde vakit geçirmeyi çok sevdiklerinden seveceği bir yastık ya da ev aksesuarı da iyi birer hediye seçeneği olabilir. Ayrıca ismine özel eşyalar ya da fotoğraf albümü gibi manevi değeri olan şeyleri seveceklerine eminiz.


Aslan burcu

Aslan burçları çoğu kişinin bildiği gibi gösterişli ve pırıltılı şeylerden hoşlansalar da bu asla abartı olarak anlaşılmamalıdır. Ayrıca gelişimlerine ve eğitimlerine çok önem verirler. Eğer ilişkinizin başlarındaysanız ona tarzına uygun bir kolye alabilirsiniz. Ancak uzun zamandır gitmek istedikleri bir kurs veya almak istedikleri bir eğitim varsa satın alarak ona farklı bir sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca Aslan burçları sevildiklerini, onu düşündüğünüzü ve onun için bir şeyler yaptığınızı görmekten çok hoşlanırlar. Bilseler bile bunu davranışlarınızda görmek isterler ve ilgi beklerler. Bu yüzden özel bir akşam yemeği, özel olarak hazırlanmış manevi değeri olan bir hediye de onları mutlu edebilir.


Başak burcu

Başak burçlarının kontrol ve temizlik delisi olduğunu bilmeyen yoktur. Sağlıklarına özen gösterirler. Koleksiyon yapmayı severler. Eğer bir hobisi ya da koleksiyonu varsa onun için bulması zor bir parçasını alabilirsiniz. Ayrıca doğal bakım yağları vb. ürünler de onları mutlu edebilir. İş planı yapabilmeleri için kullanışlı ve şık bir defter de aklınızda olması gereken seçenekler arasında.


Terazi burcu

Terazi burçları oldukça içine kapanık ve romantik insanlar olurlar. İçgüdülerine çok güvenirler. İlham verici kitapları ve meditasyonu severler. Çok az ama çok önem verdikleri mücevherleri olur. Ayrıca lüks kokuları da severler. Bu yüzden onlar için çok özel bir koku ya da herkesin bilmediği ama ilham verici bir kitap iyi birer seçenek olabilir. İçgüdülerine güvenen insanlar olarak tarot kartları da oldukça ilgi çekici bir hediye. Eğer bütçe kısıtı yoksa değerli bir mücevher de harika bir hediye seçeneği terazi burçları için.


Akrep burcu

Akrep tüm burçlar arasından belki de en çekici ve cazibesi en fazla olan burç. Eşsiz ve farklı olmaya çok önem veriyorlar. Onları çoğu zaman tam olarak tanımanız mümkün değildir. Ancak gerçek sevgisini hissettiği kişilere kendilerini açarlar. Bu yüzden onlara hediye seçmek de oldukça zordur. Müzik dinlemeyi severler ve vintage eşyalara oldukça meraklı olurlar. O yüzden alacağınız her türlü vintage eşya ve kıyafet onları mutlu edecektir. Ayrıca sevdiği bir sanatçının konser bileti de iyi bir seçenek olabilir.


Yay burcu

Yaylar kendilerini geliştirmeyi, öğrenmeyi ve öğrendiklerini paylaşmayı severler. Aynı zamanda birer doğa tutkunudurlar. Onların keşfetme tutkusuna yardımcı olacak bir sırt çantası, gizli tariflerin olduğu bir yemek kitabı ya da özenle seçilmiş bir roman hediye seçenekleriniz arasında olabilir. Ayrıca yeni şeyler deneyebileceğiniz bir mutfak ya da sanat atölyesine de katılabilirsiniz. Böyle bir etkinliğin Yay burçlarını mutlu edeceğine eminiz.


Oğlak burcu

Oğlaklar kusursuz eşyaları severler. Bu kesinlikle abartılı ya da pahalı eşyalar anlamında değildir. Onlar için kaliteli ve sade olması yeterlidir. Düz siyah deri bir cüzdan ya da çanta onları mutlu edebilir. Ayrıca ailelerine düşkün olan Oğlak burçları için güzel fotoğraflar koyulmuş şık çerçeveler ya da kendi masasına koyabileceği kişisel aksesuarlar da iyi birer seçenek olacaktır. Eğer sportif bir Oğlak burcuyla birlikteyseniz alacağınız tüm spor aksesuarları ve kıyafetleri onu mutlu edebilir.


Kova burcu

Kova burçları bir yandan teknolojiye meraklılardır, diğer yandan ise mistik şeylere düşkün olurlar. Bu yüzden onlar için yeni çıkan her türlü teknolojik alet ilgi çekici olabilir. Ayrıca mumlar ve tütsüler de hoşlarına gidecektir. Oldukça sosyal oldukları için bir konser bileti veya etkinlik daveti de onları mutlu edebilir. Diğer belirgin özellikleri ise garip, ilgi çekici eşyaları sevmeleridir.


Balık burcu

Su burcu olan Balık burçları adeta bir rüyada gibi yaşarlar. Büyü ve sihir gibi şeylere inanırlar. Bu nedenler değerli taşların enerjisine de inanırlar. Onlara güçlü etkileri olan doğal taşlardan yapılmış mücevherler alabilirsiniz. Rahatlamalarına yardımcı olmak için ise kısa bir tatil kaçamağı planlayabilirsiniz. Eğer daha manevi değeri olan bir hediye istiyorsanız balık burçlarının duygularına hitap edecek en güzel hediyelerden biri fotoğraf albümleri olabilir.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER