Kate Middleton sosyal medyada hayaller gerçekler akımı başlattı

Kate Middleton sosyal medyada hayaller gerçekler akımı başlattı

Kate Middleton sosyal medyada hayaller gerçekler akımı başlattı

Tüm dünya İngiliz kraliyet ailesinin gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın görüntüsüne kilitlendi. Oysa doğum yapalı sadece birkaç saat olmuştu. Nasıl oluyor da böyle görünüyordu?


Peki ya diğer kadınlar? Bebeklerini dünyaya getirdikten birkaç saat sonra nasıl bir görüntü sergiliyordu? İşte tüm bu sorular sosyal medyada bir çılgınlık başlattı.


Dünyanın dört bir yanından çok sayıda kadın anne olduktan sadece birkaç saat sonra çekilen pozlarını paylaşmaya başladı. Elbette hiçbiri Middleton gibi görünmüyordu. "Hayaller ve gerçekler" notlarıyla paylaşılan bu "yeni annelik" pozları çok konuşuldu


İşte yeni annelerin bebeklerini kucaklarına aldıktan birkaç saat sonra çekilen o pozları. Çoğu tatlı bir şaşkınlık içinde, kimi uyuyor, kimi objektiflere gülümsüyor. Ama hiçbiri Middleton gibi görünmüyor.


Elbette Middleton da öyle kusursuz görünmesini bir ekibe borçlu. Daha önce de açıklandığı gibi Middleton'ın doğumu sırasında sadece jinekologlar, ebeler ve diğer sağlık uzmanlarından oluşan kalabalık bir ekip hazır bulunmadı.


Onlarla birlikte Middleton'ın stil danışmanları, saç ve makyaj uzmanları da yanındaydı.


Aslında Middleton daha önceki iki doğumunda da hastane çıkışı görüntüsüyle olay yaratmıştı. Özellikle kızı Charlotte'u dünyaya getirdikten sonra öyle kusursuz görünüyordu ki, bir ara o bebeği kendisinin dünyaya getirmediği, yeni anne olan bir kadının asla böyle kusursuz görünemeyeceği iddiaları bile ortaya atılmıştı.


İşte Kate Middleton'ın kusursuz fotoğraflarıyla tezat oluşturan "normal" kadınların, "normal" doğum fotoğrafları. Ya da "hayaller ve gerçekler". 


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER