Kilo verince Disney prensine benzeyen genç sosyal medyanın yeni gözdesi

Kilo verince Disney prensine benzeyen genç sosyal medyanın yeni gözdesi

Kilo verince Disney prensine benzeyen genç sosyal medyanın yeni gözdesi

26 yaşındaki Jeffrey Kendall'ın müthiş değişiminin hikayesi annesinin yaşadığı talihsiz hastalıkla başlamış. 


ABD'nin Connecticut eyaletinde annesiyle birlikte yaşayan Jeffrey Kendall çocukluğundan beri kilo problemi yaşadığını anlatıyor. 


Kiloları yüzünden her zaman içine kapanık bir insan olduğunu ve özgüven problemleri yaşadığını belirten genç adam özellikle çocukluk döneminde başka çocukların zorbalıklarına maruz kalmış. 


Annesinin 2 yıl önce geçirdiği beyin anevrizması sonrasında hastanelerde geçen zorlu bir dönem yaşayan genç adam tüm bu süreç boyunca geçirdiği sıkıntılarla birlikte kilo vermeye başlamış. 


1 yıla yakın bir zaman neredeyse hastanelerin yoğun bakım servislerinde yaşamak zorunda kalan genç adam annesini kaybetme ihtimali yüzünden çok zor ve duygusal bir süreçten geçmiş. 


Aynı dönemde çok yakın bir arkadaşının yaşadığı ayrılık yüzünden benzer bir ruh hali içinde olması iki arkadaşın kafa kafaya verip birlikte değişme kararı almalarına yol açmış. 


2 yıl içinde verdiği 30 kilo ile adeta tanınmayacak şekilde değişen Jeffrey Kendall sakallarını da kesmesiyle birlikte inanılmaz yakışıklılıkta bir genç adam haline gelmiş. 


Bu değişimini sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladığında Disney'in Güzel ve Çirkin filmindeki yakışıklı prense benzetilmeye başlanan genç adam kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinmiş. 


Annesi sağlına kavuştuktan ve kendi geçirdiği olumlu değişimden sonra özgüvenini ve mutluluğunu yeniden kazanan genç adam pren benzetmesinden de oldukça memnun olduğunu söylüyor. 


Hatta bu benzetmelerden sonra gerçekten de prens gibi giyinmeye başlayıp fotoğraflar çektirdiğini itiraf ediyor. 


Hayranları Jeffrey Kendall'ın bu yeni haliyle mutlaka şampuan reklamlarında yer alması gerektiğini düşünüyor ve paylaştığı fotoğrafların altında kendisine olan hayranlıklarını dile getiriyorlar. 


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER