Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Kardashian kardeşlerin en büyüğü olan oyuncu, model Kourtney Kardashian 3 çocuk annesi. Formunu korumak için glutensiz bir beslenme rejimini takip eden Kourtney Kardashian gün içinde birçok küçük öğün tüketiyor. Bunun yanında her gün kardiyo ve kuvvet antrenmanları yapıyor.


Kate Winslet

3 çocuk annesi Oscar'lı oyuncu kate Winslet 12 yıldır tartılmadığını ve kaç kilo olduğunu bile bilmediğini iddia ediyor. Winslet bütün kadınlara tartılarını atmalarını ve kilolarını sorun ederek özgüvenlerini kaybetmemelerini öneriyor. 


Ivanka Trump

Amerika başkanı Donald Trupm'ın iş kadını kızı Ivanka Trump 3 çocuk annesi olmasına rağmen kusursuz formunu koruyor. Sabahları 05.30'da uyandığını söyleyen Ivanka Trump her gün 20 dakika meditasyonun yanında kuvvet antrenmanları yapıyor ve sağlıklı besleniyor. 


Victoria Beckham

4 çocuk annesi Victoria Beckham çok disiplinli bir insan olduğunu ve formunu korumak için her gün 2 saatini spor salonunda geçirdiğini söylüyor. Sabahları 6'da uyanan Beckham çocukları uyanana kadar spor yapıyor, onlar uyandıktan sonra kahvaltılarını yaptırıp okula gönderdikten sonra tekrar spor salonunun yolunu tutuyormuş. 


Gwen Stefani

48 yaşında ve 3 çocuk sahibi olan Gwen Stefani son doğumunu 44 yaşındayken yapmış. Sırrını soranlara ise: "Ortada sır yok; sağlıklı beslenip egzersiz yapmanız ve kendiniz için üzülmekten vazgeçeceksiniz." diyormuş. 


Demi Moore'un Bruce Willis ile olan evliliğinden 3 kızı var. Şu anda 55 yaşında olan yıldız oyuncu hala harika bir fiziğe sahip. Vegan beslenen Demi Moore kuvvet antrenmanlarının yanında her gün yoga ve pilates yapıyor. 


Kate Gosselin

Kate Gosselin 8 çocuk doğurduktan sonra ünlü olmuş vwe 10 milyon dolar kazanan bir televizyon yıldızı olmuş eski bir hemşire. Uzun süre çocuk sahibi olamadıktan sonra tüp bebek yöntemiyle ikizlerine kavuşan kadın daha sonra yine aynı yöntemle altız bebekler doğurmuştu. Kate Gosselin'in bu kadar çocuğa rağmen sahip olduğu fit fizik görenleri şaşırtmaya devam ediyor. 


Angelina Jolie

3'ü evlatlık olmak üzere 6 çocuğu olan Angelina Jolie formunu korumak için kikboks, yoga ve aerobik yapıyormuş. 


Natalia Vodianova

İnanılması güç ama manken Natalia Vodianova tam 5 çocuk annesi Son çocuğunu doğurduktan sonra Instagram'da paylaştığı hiç doğum yapmamış gibi görünen fotoğraflarıyla olay yaratan güzel mankenin sırrı bol bol dans etmekmiş. Natalia Vodianova aynı zamanda kan grubu diyeti yapıyor. 


Heidi Klum

4 çocuk annesi süper model Heidi Klum her hamileliğinden sonra podyumlara hemen dönmesi hatta iç çamaşırı defilelerine çıkmasıyla tanınıyor. Klum'a göre hamilelik kilolarını vermenin sırrı emzirmek. Güzel model formunu korumak için bisiklete biniyor, köpeğini gezdiriyor ve trambolinde zıplıyormuş. 


Jessica Alba

3 çocuk annesi olan güzel oyuncu Jessica Alba uykusundan feragat etmekte çok zorlansa da günün erken saatlerinde antrenman yapmaya başlıyor. Sanatçı aynı zamanda düşük şeker diyeti uyguluyor. 


Reese Witherspoon

3 çocuğu olan Reese Witherspoon Hollywood'un en atletik kadınlarından biri. Ünlü aktris formunu korumak için koşuyor, yoga ve pilates gibi sporları yapıyor. 


Stephanie Seymour

90'lı yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen eski Victoria's Secret meleği Stephanie Seymour 49 yaşında ve 3 çocuk annesi. Ünlü model bu formunu asla sağlıksız beslenmemesine ve düzenli olarak yüzmesine bağlıyor. 


Julia Roberts

Oscar'lı oyuncu Julia Roberts'ın Daniel Moder'la olan evliliğinden 3 çocuğu var. Ailesine dünyada her şeyden çok önem verdiğini söyleyen güzel oyuncu bol miktarda spor yapıyor olmalı ki hala dünyanın en güzel ve formda kadınlarından biri olarak anılıyor. 


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER