Kruvaze elbiseler

Kruvaze elbiseler

Kruvaze elbiseler

Kruvaze elbiseler

Kruvaze elbiseleri giymekten hoşlanıyorsanız, robadan büzgülü kalıpları tercih etmelisiniz. Trend aksesuarlarla kolayca kombinleyebileceğiniz robadan gömlekler ve robadan elbiseler gardırobunuzda bulunması gereken parçalardan.


Koyu renkleri tercih edin

Karnı saklamanın bir diğer yolu da, daha koyu renkler giymekten geçiyor. Çünkü koyu renkler vücutta, daha dar bir görüntü oluşturuyor. Tabii, açık renklerin daha dikkat çektiği tartışılamaz. Yani karın bölgesi için, açık renk bir parça seçmek, karnınızı kapatmak için iyi bir tercih değildir.


Ceketler

İş kıyafeti deyince, hep bele oturan ceketler gelir akla. Birazcık kilo aldığınızda, hemen oversize parçalara sarılmayın. Bol kıyafetler, sizi daha kalın gösterir. Ofiste bele oturan, kumaş ceketleri tercih etmeniz, karnınızı biraz olsun kamufle eder.


Yüksek bel

Yüksek belli pantolon ve jeanler, karnınızı bastırarak daha ideal bir görünüm oluşturuyor. Benzersiz seçeneklerle, şık ve daha düz bir görüntü oluşturmak mümkün.


Kemer takacaksanız bir daha düşünün

Karın bölgesinden şikayet edenler için, bele kemer takmak iyi bir fikir mi sizce? Kemer gibi aksesuarlar, karın bölgesine daha çok dikkat çeker, bizim de kaçmak istediğimiz nokta aslında bu değil midir? Kombinlerinizde, kalın kemerlerden uzak durmakta fayda var diyoruz.


Peplum

Trend parçalardan olan peplum etekleri ve peplum üstleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üstelik karın çıkıntınızı da kapatmaya oldukça yardımcı.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER