Limon karbonat karışımı

Limon karbonat karışımı

Limon karbonat karışımı

Limon karbonat karışımı

Limon mükemmel bir cilt aydınlatmasıdır. Cildin yenilenmesini sağlayan ve cildi iyileştiren antioksidanlar ve C vitamini ile doludur. Karbonat cildin koyu bölgelerini beyazlatmak için hafif ve etkili bir temizleyici görevi görür. Yarım limonun üzerine 1 çorba kaşığı karbonat serpin. Dirseklerinize ve dizlerinize 1 dakika sürün. 15 dakika bekletin ve sonra ılık su ile yıkayın. İstenen etki için 2 günde bir tekrarlayın.


Zerdeçal ve süt karışımı

Zerdeçal, ölü deri hücrelerini temizlemenin en doğal yoludur. Biraz zerdeçal tozunu 1 tatlı kaşığı sütle karıştırın. Dizlerinize ve dirseklere uygulayın. Birkaç dakika masaj yapın ve doğal olarak kurumaya bırakın. Sıcak su ile durulayın. Daha iyi bir etki için karışıma biraz bal ekleyebilirsiniz.


Şeker ve zeytinyağı

Şeker ve zeytinyağı karışımı cildi besler, nemlendirir ve ölü hücreleri temizler. İnce bir karışım yapmak için eşit miktarda şeker ve zeytinyağı birleştirin. Diz ve dirseklere uygulayın ve dairesel hareketlerle yaklaşık 5 dakika masaj yapın. Bunu haftalık olarak tekrarlayın. Bunu yüzünün için de uygulayabilirsiniz. Sadece çok fazla ovmayın.


Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı, koyu renk ve hasarlı cildin onarılmasına yardımcı olan esansiyel yağ asitleri ve E vitamini ile doludur. Her duştan veya banyodan sonra etkilenen bölgelere hindistancevizi yağı uygulayın. Cildiniz yağı cemene kadar 2-3 dakika hafifçe masaj yapın. Ayrıca 1 çay kaşığı hindistancevizi yağına 1/2 çay kaşığı taze limon suyu ekleyebilir dizlerinize ve dirseklerinize birkaç dakika hafifçe masaj yapabilirsiniz.


Aloe vera süt karışımı

Aloe Vera cildinizi nemlendirmeye ve eşit olmayan cilt rengini iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliklerine sahiptir. Aloe Vera ve süt kombinasyonu, cildinizi hafifletmenin basit bir yoludur. Eşit miktarda süt ve Aloe Vera jelini karıştırın ve karışımı cildinize uygulayın. Bir gece bu şekilde bekleyin ve sonra ertesi sabah yıkayın.


Bal ve limon karışımı

Bal, doğal bir nemlendiricidir. Limonla birleştiğinde harikalar yaratabilir. 2 yemek kaşığı bal, yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı kabartma tozunu karıştırın. Karışımı koyu renk bölgelere uygulayın. 20 ila 30 dakika bekletin ve yıkayın.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER