Meghan Markle ile Kate Middleton'un stil ikizi olduğunu kanıtlayan fotoğraflar

Meghan Markle ile Kate Middleton’un stil ikizi olduğunu kanıtlayan fotoğraflar

Meghan Markle ile Kate Middleton'un stil ikizi olduğunu kanıtlayan fotoğraflar

Posta.com.tr

Prens Harry’nin nişanlısı mı dememizi isterdiniz yoksa Amerika’nın en çok izlenen dizilerinden birinde başrol oynarken kariyerine son veren oyuncu olarak mı? Meghan Markle İngiltere’nin yeni gelini olma yolunda ilerlerken google’nin en çok aranan isimlerinden de biri oldu!

 


Gerek düzgün fiziği gerekse stiliyle hem İngiltere halkının hem de markaların yakın markaja aldığı Meghan’ın tarzıyla ilgili bir detay bulundu: Kate Middleton’un stiline olan benzerliği.


Adeta yıllardır “prenses” olacağını biliyormuşçasına Kate Middleton gibi asil, sade ama o kadar da söz ettiren bir şıklık yansıtan Meghan Markle’ın gelin stilini mercek altına alırken, Kate Middleton’un giydiği kıyafetlerle hemen hemen aynı tarzda olduğuna da dikkat çekiyoruz…

 

 


Kate Middleton ve Meghan Markle'ın tarzı düşündüğünüzden çok daha benzerlik gösteriyor. Prens Harry'i ile evlenip, resmen kraliyet ailesinin bir parçası haline gelmeden Meghan Markle Cambridge Düşesi tarafından sporlaştırılan bazı zarif stil hilelerini şimdiden hakim.

 


Beyaz Kate, beyaz Meghan

Kate Middleton Şubat 2015'te İngiltere’nin Portsmouth şehrini ziyaret ederken beyaz bir ceket giydii. Meghan ise yine benzer beyaz ceketi geçtiğimiz ay, Prens Harry ile nişanını duyurmak için basın önüne geçtiğinde giydi.  

 


DVF (Diane von Furstenberg) tutkunları

Kate Middleton 2017 yılında Diane von Furstenberg'in siyah dantelli elbisesinin Kensington Sarayı’nda gerçekleşen bir galada giymişti.  Meghan ise buna benzer bir Diane von Furstenberg elbiseyi 2012 yılında düzenlenen bir etkinlikte giymişti.

 


  Siyah boğazlı kazak...

Kate Middleton’un kış kombinlerinde siyah boğazlı kazağı bir kere bile olsun mutlaka görürüz. Şubat 2012’de Liverpool’daki bir davette giydiği uygun fiyatlı Oasis eteği ile göz doldurmuştu.



Meghan ise boğazlı kazağıyla karşımıza Ocak 2016’da Suits dizisinin 5. Sezon galasında giymişti.


Nude (Ten rengi) aşkı

Ten rengi olarak geçen ve son yıllarda dilimize dolanın Nude tonları hem Kate’nin hem de Meghan’ın dolabında fazlasıyla bulunan renklerden.



Kate Middleton ilk nude tonlarındaki elbiseyi 2011 yılında Lonra’da dönemin Amerika Birleşik Devletleri başkanı Baracak Obama ve First Lady Michelle Obama ile görüşürken giymişti.



Meghan ise buna benzer bir elbiseyi 2013’te Amerikan Bale Tiyatrosunun açılış galasında tercih etmişti.

 


Boyun bölgesi açıklıkta!

Son 3 yıldır abiye ya da kokteyl elbiselerin vazgeçilmez detayı haline gelen bu yakadaki bir elbiseyi Kate Middleton 2014’te gerçekleşen New York St. Andrews Metropolitan Müzesinin 600. yıl dönümünde giymişti.



Meghan ise Mart 2015'te New York'ta gerçekleşen Cinsiyet Eşitliği Kutlaması için siyah, çan kesim elbisesiyle boy göstermişti.

 


Belden düğümlü uçuşan elbiseler

Kate Middleton saten Issa London elbiseyle ilk kez Prince William ile nişanını duyurduğu fotoğraflarda çıkmıştı. Safir nişan yüzüğüyle neredeyse aynı tonda olan bu elbisenin bir benzerini ise Meghan 2016 yılında Toronto’daki bir davette giymişti.

 


Ofis şıklığı

Kate Middleton Temmuz 2011'de Montreal, Kanada'da Catherine Walker'ın gri elbisesini giymişti. Meghan ise Suits dizisindeki stiliyle ofiste kalem etek modasını neredeyse yeniden moda yaptı.

 


Askeri detaylar

Kate Middleton 2011 yılında Silahlı Kuvvetler Günü’nde Alexander McQueen ceketiyle karşımıza çıkınca aylarca konuşulmuştu!



Düğme detayları, tivit kumaşı herkesi kendine aşık etmişti. Meghan ise yine buna benzer askeri detaylı –düğmeli-eteğini Mart 2016 yılında New York’ta katıldığı bir davette giymişti.

 


Beyaz gömlek Jean kombini

Kate Middleton Temmuz 2011'de Kanada'nın Alberta kentinde düzenlenen Calgary Stampede Yürüyüşe, beyaz gömlek, Jean pantolon ve kovboy çizmeleriyle katılmıştı. Meghan Markle ise benzer kombini Ekim 2015'te giymişti.


Gardırobun olmazsa olmazı: Mini siyah elbise

Kate Middleton Kasım 2016 yılında Preen marka siyah mini elbise giymişti! Meghan ise benzer elbiseyi 2011 yılında bir ödül töreninde giydi.


Kurdele detayına dikkat!

Kate Middleton Ekim 2017’de Dünya Akıl Sağlığı Gününün şerefine Buckinham Sarayı’nda verilen galada açık mavi, dantelli Temperley London bluz giymiş, boynundaki kadife kurdele detayı modaseverlerin dikkatini çekmişti. Meghan ise aynı detayı Ocak 2013’te New York’taki Paley Merkezinde düzenlenen etkinlikte kullanmıştı.


Antrenman delisi

Kate ve Meghan: Özellikle paparazzilerin sürekli takipte olduğu iki isim de şu an sahip oldukları vücuda kavuşmak için her fırsatta spor yapıyor fiziğini korumak için yoga ya da pilates yapıyor.



Bu yüzden ikisini de önümüzdeki yıllarda her spor davetinde görebiliriz. Bakalım aralarında da spor müsabakalarında olduğu gibi bir rekabet başlayacak mı? 


Kate Middleton'un stili de Prenses Diana'ya benzetilmişti!

Aynı Meghan Markle'ın stili gibi Cambridge Düşesi Kate Middleton'un tarzı da Prenses Diana'ya benzetilmişti. 


Görülen o ki aslında Kate Middleton ve yeni gelin adayı Meghan Markle stillerini Prenses Diana'dan esinlenmiş gibiler. 


İlk başta “"Sadece kıyafetin kesimleri benziyor, Kate'e haksızlık etmeyelim” diyebilirsiniz.


Ama aşağı indikçe, Kate Middleton ile Prenses Diana’nın stil benzerliğini görünce ufak bir şok yaşayabilirsiniz!


Kayınvalidesinin izinden gittiğini açıkça belli eden Kate Middleton sık sık onun ilham verici görünümlerini neredeyse birebir şekilde uyguluyor.

 


İşte onlardan bazıları…


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER