Mutfağınızı burcunuza göre seçin

Mutfağınızı burcunuza göre seçin

Mutfağınızı burcunuza göre seçin

Koç

Tutkulu, ateşli ve cesur koçlar için cesur, köşeli ve illa kırmızı mutfaklar. 


Boğa

Elegan ve pratik boğalar için sağlam ve güven verici mutfaklar ve konyak, kahverengi ve natürel tonlar uygundur. 


İkizler

Bir ikizler evi için en önemli şey sosyal aktiviteleri nasıl ağırlayacağıdır. Aynı şey mutfağı için de geçerli olacaktır. Açık bir mutfak ve bol miktarda oturma alanı olan bir mutfak uygun olacaktır. 


Yengeç

Evine ve ailesine bağlı yengeçler için mutfak evin kalbi. Büyük bir mutfak ve bütün aileyi etrafında toplayacağı kocaman bir masa yengeçler için idealdir. 


Aslan

Zodyağın en asil burcu aslan zevkli ve lüks tercihleriyle tanınır. Mutlaka mermer tezgahlı, beyaz ve gösterişli mutfakları tercih edecektir. 


Başak

Mükemmeliyetçiliğiyle tanınan başaklar için açık renkli, her şeyi derli toplu tutan kompakt mutfaklar uygun olacaktır. 


Terazi

Minimalizmden hoşlanan teraziler için pastel tonlarla donatılmış sıcak, pastel tonlarda döşenmiş bir mutfak uygundur. 


Akrep

İçeride ateşli olsa da dışarıdan sakin ve dengeli görünen akrepler için açık renk tonlarda, düz, uzun tezgahlı mutfaklar pratik olacaktır. 


Yay

Gezmeyi çok seven yaylar yaşanmışlık taşıyan eski eşyalara ve antikalara bayılır. Rustik görünümlü mutfak tasarımlarını çok seveceklerdir. 


Oğlak

Disiplinli ve çalışkan oğlak burçları toprak grubundandır. Mutfak tercihleri de toprak, kahverengi tonlarında, geniş ve sağlam görünümlüdür. 


Kova

Uçarı kovalar için en uygun tarz modern ve futuristik dizaynlardır. elementi bakır olan kovalar mutfaklarında da bakır kullanımına önem vermelidir. 


Balık

Duygusal ve hayalperest balıklar için en uygun mutfaklar huzur veren deniz, mavi ve orman çağrıştıran yeşil tonlarında olacaktır. 


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER