Tek parmak tutuşma

Tek parmak tutuşma

Tek parmak tutuşma

Tek parmak tutuşma

Bu el tutma şekli, çiftlerin her ikisinin de bağımsızlığına düşkün olduğu anlamına gelmektedir. Bu tür çiftler birbirlerinin alanlarına ve mahremiyetine saygı göstermeyi bilir.


Diğer el ile "destek"

Diğer elinizi destek gibi kullanırsanız, bu genellikle aranızdaki hislerin ciddileştiği anlamına gelir. Ancak ne yazık ki, bu her zaman olumlu bir işaret değildir: Aynı zamanda sevdiğinizi sahiplendiğiniz anlamına da gelebilir.


İç içe bakan avuç içi

Sevgilinizle bu şekilde el ele tutuşuyorsanız, sizin sevginiz şefkate dayanıyor ancak ilişkiniz pek de tutkulu değil. Aynı zamanda, avuç içi aşağı bakan kişi ilişkide daha güçlü bir kişiliğe sahip. Bu kişi genellikle ilişki de daha çok inisiyatif alır.


Birbirine geçen parmaklar

Parmakların sarılması ve avuç içinin birbirine değmesi şeklindeki el tutuşması tutkulu bir ilişkiyi ve iki kişi arasında güçlü bir bağlantı olduğunu sembolize eder. Burada sevgililerin birbirinin elini sıkıca tutması önemlidir. Ellerden biri çok rahat olursa bu iyiye işaret değildir.


Bağlantılı kol

Ellerini bu şekilde tutuşan çiftler, genellikle bir sosyal etkinliğe katılanlar arasında görülür. Bununla birlikte, her gün bu şekilde el ele tutuşuyorsanız, sevgilinizi sahiplenmeye çalışıyorsunuz ya da ilişkinizde güvensizlik hissediyorsunuz diye düşünülebilir.


Parmak tutuşarak ve hafifçe elini çekmek

Bu, çiftin ortak fikirlerinin ve hislerinin olmadığını gösterir. Ayrıca çiftlerden birinin ilişki rutininden bıktığının bir işaretidir.


El tutuşmadan

Eşiniz elinizi tutmaktan kaçınırsa, bunun size özel yaptığı bir şey olduğunu düşünmeyin. Bununla birlikte, utangaçlık veya mahremiyet isteğini de gösterebilir. Anında karar vermeyin ve ilişkinizdeki diğer işaretleri gözlemleyin. Muhtemelen endişelenmenize gerek yoktur.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER