Uzun boylu kadınların gündelik hayatta yaşadığı trajikomik durumlar

Uzun boylu kadınların gündelik hayatta yaşadığı trajikomik durumlar

Uzun boylu kadınların gündelik hayatta yaşadığı trajikomik durumlar

Sürekli aynı soru!

Boyunuz uzun olduğu için sürekli aynı soruyla karşılaşırsınız. "Basketbolcu musun?" "Kaç sene basket oynadın?" Hayır oynamadım deseniz de kimse inanmaz. Uzunsanız mutlaka spor yapmış olmalısınız...


Popoya kaçan kıyafetler

Boyunuz uzun olduğunda gövde boyunuzda ona göre uzun olacaktır. Bu da tek parça mayo, bodyler ya da iç çamaşırlarının üzerinize bir türlü olmaması ve bu yüzden de poponuza kaçmasına sebep olur maalesef... 


Her şey kısa gelir

Hazır giyim eşyaları, paçalar, kol boyları size bir türlü uygun olmayacak, her şeyi boyu kısa gelecek ve üzerinize uygun kıyafet bulmakta zorlanacaksınız... 


Perdeleri hep siz asarsınız

Boyunuz uzun olduğu için evde perdeleri hep size astırırlar. Bu da yetmiyormuş gibi yüksek raflardaki eşyaları almak da hep sizin görevinizdir. 


Duşta bir türlü rahat edemezsiniz

Reklamlarda görüp özendiğiniz kadınlar gibi saçlarınızı savuramaz, rahat rahat duş alamazsınız. Çünkü duşun boyu sizin boyunuza bir türlü uymaz... 


Etek, elbise giymek kabus olur

Arkadaşlarınızın rahat rahat giydiği etek ve elbise boyları size bir türlü olmaz. Mağazada görüp beğendip aldığınız etekler, elbiseler, tunikler size hep fazla mini gelecektir. 


Boyunuza göre eş bulamazsınız

Boyunuza göre bir sevgili bulmakta zorlanırsınız. Üstelik erkekler genellikle kadınların kendilerinden uzun olmasından hoşlanmaz ve bu boy farkını problem eder. 


Fotoğraflara sığamazsınız

Toplu çekilen fotoğraflara sığmakta zorlanırsınız. Boyunuz uzun diye hep arkada durmak zorunda kalırsınız. Kadrajı iyi ayarlayamazlarsa fotoğraflarda kafanız bir türlü görünmez. 


Masalar, sandalyeler yetmez...

Masalar, sandalyeler, mutfak ve banyo tezgahları sizin için hep çok küçük ya da kısa kalır. 


Bacağınıza yer kalmaz

Otobüs, dolmuş, tren, uçak fark etmez...koltukların arasındaki boşluk bacak boyunuz için hiçbir zaman yeterli değildir ve yolculuklarda hep bacaklarınız ağrır. 


Topuz size göre değildir

Topuz yaptığınız zaman boyunuz olduğundan da uzun görünür. Örneğin arabada otururken arabanın tavanına değer ve sizi rahatsız eder. 


Bel ağrıları

Araştırmalar uzun boylu kadınların %76'sının bel ağrısından şikayetçi olduğunu ortaya çıkarmış. Başka söze gerek var mı?


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER