Yerden kazanın

Yerden kazanın

Yerden kazanın

Yerden kazanın

Hazır portmanto ya da ayakkablık olmayan evlerde her türlü boşluğu açık raf sistemleriyle değerlendirip ayakkabılık olarak kullanabilirsiniz. 


Sade tasarımlar

Fazla eşya ve gösteriş sevmeyenler, tek başına yaşayanlar sadece ayakkabılık değil ayrıca portmantoya ihtiyaç duymadan mont, kaban ve şemsiye gibi eşyaları asabilecekleri şık ve sade tasarımlar deneyebilirsiniz. 


Ruhu genç evlere

Son derece modern ve genç görünümlü bu metal modeller elbette sadece genç evleri için değil, kendini genç hisseden, modern tasarım seven herkesin evi için uygun olacaktır. 


Eski mobilyalar yenilensin

Eskimiş ve işlevini kaybetmiş ahşap mobilyalarınızı elden geçirerek hem şık hem de fonksiyonel ayakkabılıklar elde edebilirsiniz. 


Merdiven altı deposu

Merdiven altlarındaki boş alanlara ihtiyacınız doğrultusunda yaptıracağınız dolaplar hem iyi bir depolama seçeneği sunacak hem de kapalı durduğunda bütün ayakkabı kalabalığını ortadan kaldıracak kullanışlı bir çözüm sağlayacaktır. 


Çocuklar için

Çocukların hızlı gelişimi yüzünden çok sık yeni ayakkabı edinme gereği doğar. Bir de bunun üstüne farklı eşyalarla ayakkabıların karışması da eklenince, çocuğunuz için özel bir ayakkabılık aslında işinize çok yarar. Bunu renkli ve eğlenceli tasarımlarla çocuklarınızın hoşuna gidecek hale de kolaylıkla getirebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER