Yılbaşına hazırlanırken: Emily Ratajkowski'nin favori 7 parti makyajı ve ipuçları

Yılbaşına hazırlanırken: Emily Ratajkowski’nin favori 7 parti makyajı ve ipuçları

Yılbaşına hazırlanırken: Emily Ratajkowski'nin favori 7 parti makyajı ve ipuçları

Uyumlu Tonlar

Ton sür ton makyaj kolay bir güzellik için popüler seçeneklerden. Emily’nin tercih ettiği turuncu renk paleti modelin güzelliğine sıcaklık katmış. Hem farklı hem de klasik olmayı başaran bu renk ile makyajını yapan güzel yıldız gibi siz de renk paletinizi seçin ve makyajınıza başlayın!. Vurgulu bir görünüm için vişne tonları ya da daha genç ve romantik bir görünüm için pembe renk yelpazesi seçenekleriniz arasında.



Güzellik İpucu: İşinizi kolaylaştırmak için hem dudak hem yanaklarda kullanılan ya da hem allık hem far olarak uygulanabilen formüller gibi çok işlevli ürünleri tercih edebilirsiniz.


Seksi Kırmızı

Emily’yi genelde iddialı rujlarla görmüyoruz. Makyajında natürel bitişli dudakları tercih eden güzel yıldız kırmızının gücüyle görünümüne heyecan katmış. Çekici dudaklarını sade bir göz makyajı ve aynı ton çizgisinden giden bir allıkla tamamlayan seksi model, zamansız ve pratik bir makyaj arayanlara ilham veriyor.



Güzellik İpucu: Kırmızı ruj odaklı makyajınıza biraz daha farklılık katmak istiyorsanız her tenle uyumlu yeni kırmızı ‘Rorange’ı deneyin.


Klasik Naturel

Pratik ve hata payı sıfır olan bir makyaj istiyorsanız Emily'nin doğallık vurgulu görünümünden ilham alın. Güzel yıldız göz makyajında saten-sedef dokulu orta koyulukta farlar tercih ederek güzelliğine küçük ışıltılar katmış. Dudak makyajında da nude renkli ve ıslak dokulu ürünler tercih eden Emily, doğal güzelliğinin altını çizmiş.



Güzellik İpucu: Saten bitişli yarı mat fondötenler bu makyajın kilit noktası. Daha parlak ve göz alıcı bir cilt makyajı için fondöteninize birkaç dama likit highlighter karıştırabilirsiniz.


Gizemli Kahve

Kahverengi rujlar kırmızıdan sıkılanlar veya korkanlar için kurtarıcı bir renk. Dudaklara uygulandığında gizemli bir aura yaratan bu tonu siz de Emily gibi soğuk tonlarda natürel bir göz makyajıyla destekleyebilirsiniz. Bronzer ve soğuk, koyu tonlarda bir allıkla görünümünüze derinlik katmayı unutmayın.



Güzellik İpucu: Mat dudakları mı seviyorsunuz yoksa parlak mı? Emily gibi ıslak bitişli ürünlerle görünümünüzü naturelleştirebilir, koyu ve mat formülleri tercih ederek de daha cesur ve dikkat çekici bir etki sağlayabilirsiniz.


Mücevher Renkleri

Emily Ratajkowski’nin bu keskin hatlı göz makyajı far harmanlamaya üşenenler için kurtarıcı. Mısır prenseslerini andıran bu makyaj tarzıyla etkileyici bir güzellik sergileyen Emily, derin mücevher tonlarıyla koyu makyajını yumuşatmış ve renk paletine heyecan katmış. Ünlü model, dikkat çekici ve güçlü göz makyajını nude bir ruj ve belli belirsiz bir allıkla tamamlayarak tüm odağı bakışlarına toplamış.



Güzellik İpucu: Siz de koyu tonlardaki göz makyajınızı kıyafetinizle aynı tonlardan bir farla hareketlendirerek uyumlu ve dikkat çekici bir görünüm elde edin.


Bakır Buğu

Metalik ve sıcak tonlar Emily’nin imza güzellik detaylarından. Buğday tenini bakırın seksi dokunuşuyla tamamlayan güzel yıldız metalik dokularla görünümüne seksi ve gizemli bir boyut katmış. Tüm göz makyajını bu güçlü tonla yapan genç model dudaklarında ise soğuk tonlu bir ruj tercih ederek vurgulu göz makyajını yumuşatmış.



Güzellik İpucu: Far renginizi cildinizle uyumlu renklerden seçin. Emily gibi sıcak bir ten rengine sahip olanlar bakır-bronz tonlarıyla ahenkli bir görünüm sergileyebilecekken pembe alt tonlu ciltler ise rose gold’un oyuncu havasını göz makyajlarına taşıyabilir.


Yüksek Doz Işıltı

Kurşuni ve dumanlı göz makyajı gerçek bir klasik. Emily’nin dikkat çekici gözlerinin yanında makyajının en önemli noktası ise uyguladığı güçlü strobing. Gözleri ve dudakları da dahil tüm makyajında metalik-parlak ürünler kullanan güzel yıldız kısa yoldan göz kamaştırmanın formülünü bulmuş. Işıltılı formüllerle hata göstermeyen bir makyaj elde eden Emily’nin cilt makyajı sırrı ise likit ve pudra formüllü highlighter’ları üst üste uygulaması.



Güzellik İpucu: Kıyafetiniz omuz veya göğüs dekolteliyse siz de Emily gibi köprücük kemiklerinize, omuz kemiklerinizin üstüne ve göğüs çerçevenize de highlighter uygulayarak ışıltı dozunu artırın. (Kaynak: Vogue)


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER