Bakan Koca: Geçen Günkü tablo, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle yüzleştirdi

Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Geçen Günkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi” açıklamasını yaptı.Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada,

Bakan Koca: Geçen Günkü tablo, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle yüzleştirdi

Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Geçen Günkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi” açıklamasını yaptı.

Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi. Geri adım atmayacak değin kuvvetli ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun” ifadesini kullandı. Koca hem, ‘Kontrollü sosyal hayat, maske + uzaklık’ ifadesinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.


DHA

KOCA’DAN MASKE HATIRLATMASI

Sosyal medya hesabından çoğu kez vatandaşlara hatırlatmalar ve uyarılar yapan Bakan Koca, “Koronavirüs’ün maskesi hemen şimdi düşmedi” paylaşımı yaptı.

“TOKALAŞMAYALIM”

Koca başka bir paylaşımında ise şunları dile getirdi:

Virüs, bir takım dış yüzeylerde bir vakit canlı kalıyor. Virüs bulunan bir yüzeye elinizle dokunduğunuzda, elin ağız ve burunla teması hastalığa yol açar. Uzaklık kuralına uymayıp, üstelik el sıkışırsak virüse fırsat tanımış oluruz. Tokalaşmayalım. Bugünlerde dostça olan tokalaşmamaktır.

İLGİLİ HABERSon dakika... Bakan Koca güncel corona virüsü verilerini açıkladı! (13.06.2020)Son dakika... Bakan Koca aktüel corona virüsü verilerini açıkladı! (13.06.2020)
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER