Bolu Valisi Ahmet Ümit: Vakalarda 3 misli artış var

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte corona virüsü süreciyle ilgili bilgiler verdi.Tüm dünyayı saran salgınla ilgili Bolu’da önlem çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Vali Ümit, “Bolulu vatandaşlarımız maske ve sosyal uzaklık konusunda fevkalede sağduyu ışık halkası geldi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit: Vakalarda 3 misli artış var

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte corona virüsü süreciyle ilgili bilgiler verdi.

Tüm dünyayı saran salgınla ilgili Bolu’da önlem çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Vali Ümit, “Bolulu vatandaşlarımız maske ve sosyal uzaklık konusunda fevkalede sağduyu ışık halkası geldi. Maske konusunu halen ihmal edenler var. Pazartesi günü itibarıyla maske konusunda denetimleri yoğunlaştırdık.

Pazartesi 31 vatandaşımız, salı günü de 55 vatandaşımıza suç oluşturan yazıldı. Pazartesi günü 28 bin liranın üzerinde, salı günü yaklaşık 50 bin liranın üstünde suç oluşturan yazıldı” dedi.

Vali Ümit, corona virüsü sonrası alınan tedbirlere tam anlamıyla uyulması gerektiğini söyleyerek, “Türkiye genelinde pozitif vakaların en yüksek olduğu dönemlerde bile şimdiki kadar bizde fazla olgu yoktu. Ciddi olarak pozitif vakalarda çoğaltma var, 3 misli bir artma var. Her geçen gün virüs kendisini biraz daha hissettiriyor. Bunu özellikle vurgulamamız gerekiyor” diye konuştu. DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER