Çıkartılan pil geri döndü

Bluetooth göre Yeni yayınlanan bir sertifika, çıkartılabilir pil ve SM-A013F model adıyla aşina Samusng telefonunun Galaxy A01 Core olarak piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Samsung'un Core etiketini bütçeye yerinde telefonlara eklediği biliniyor.

Çıkartılan pil geri döndü

Bluetooth göre Yeni yayınlanan bir sertifika, çıkartılabilir pil ve SM-A013F model adıyla aşina Samusng telefonunun Galaxy A01 Core olarak piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı.

Samsung'un Core etiketini bütçeye yerinde telefonlara eklediği biliniyor. Bu ismi taşıyan son telefon, 2018'de çıkan Galaxy J2 Core'un her tarafta piyasaya sürülen sürümü Galaxy J2 Core 2020 idi. Bunun yanına 2018'de satışa sunulan birincil Galaxy J2 Core'nin arkasında bir Galaxy A2 Core da tanıtılmıştı. Tüm bu telefonların karşılıklı özelliği, birer çıkartılabilir batarya ile gelmeleriydi. Galaxy A01 Core da ismine vefalı kalarak bir çıkartılabilir pil ile gelecek.

Dolayısıyla bir takım beklentilerin aksine Samsung, çıkartılabilir pili orta düzey telefonlara geri getirmiyor gibi görünüyor. Galaxy A01 Core'un bir MediaTek MT6739WW işlemci, 1GB RAM, 3.000mAh pil ve Android 10 ile gelmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER