KKKA’dan ölen gencin yakınından önemli dikkat

Yıldızeli ilçesinde çobanlık yapan B.A.

KKKA’dan ölen gencin yakınından önemli dikkat

Yıldızeli ilçesinde çobanlık yapan B.A. ismindeki 18 yaşındaki genç, vücuduna yapışan keneyi çıkarmasının üzerine bir zaman sonra rahatsızlandı. Yakınları kadar ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin peşinde KKKA hastalığı şüphesiyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tatbik ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı.

15 gün boyunca yaşam mücadelesi veren genç, yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak geçtiğimiz gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesi göre teslim alınarak defnedilmek üzere Mardin’in Mazıdağı ilçesine götürüldü.

İLGİLİ HABERKırım Kongo Kanamalı Ateşi Bilim Kurulu toplandı... İşte belirtileri ve korunma yollarıKırım Kongo Kanamalı Ateşi Bilim Kurulu toplandı... İşte belirtileri ve korunma yolları

SİVAS’TA ÖLENLERİN SAYISI 9’A ÇIKTI

Hayatını kaybeden gencin amcasının oğlu Aydın Sezer, “Hastamız keneden nedeniyle hayatını kaybetti. Keneyi kendi koparmış, keşke yapmasaydı. Fakat olan oldu. Bir erkek bir kene yüzünden öldü. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Gencin ölümüyle Sivas’ta KKKA şüphesiyle ölüm sayısı 9’a yükseldi. İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER