Burak Yılmaz'dan maaş indirimi haberlerine sert çıkış

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, sosyal ağ hesabından hakkında meydana çıkan haberlere yanıt verdi. Siyah-beyazlı yönetimin maaş indirimi konusunda mülâkat yapma talebini geri çevirdiği iddia edilen deneyimli futbolcu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Hayatımın hiçb.

Burak Yılmaz'dan maaş indirimi haberlerine sert çıkış

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, sosyal ağ hesabından hakkında meydana çıkan haberlere yanıt verdi.

Siyah-beyazlı yönetimin maaş indirimi konusunda mülâkat yapma talebini geri çevirdiği iddia edilen deneyimli futbolcu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:
"Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğim olmadı. Hedeflerime gelmek için tekrar tekrar somut konularda fedakarlıkta bulundum. Şu lahza bütün dünya olarak bir hastalık ile mücadele ederken, alacak, verecek peşinde koşacak bir insan olmadığımı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Ancak ülkece birlik ve beraberliğe en fazla gereksinim duyduğumuz bugünlerde, gündemi gerçeğe aykırı olarak işgal eden bir konuda, sadece ve yalnızca camiam için ufak bir hatırlatma yapmak isterim. Bugün de, yarın da ve ne zaman gerekirse, o süre da, gerek ülkem için, gerekse de Beşiktaşım için üzerime düşenin fazlasını defalarca yaptım ve yeniden yaparım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER