Eyvah Eyvah 3 konusu ve oyuncuları… Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi?

Yazık Eyvah 3, serinin birincil 2 filminde sevdiği kızın peşinden koşan Hüseyin bu kere muradına ermiş evlenmişti.

Eyvah Eyvah 3 konusu ve oyuncuları… Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi?

Yazık Eyvah 3, serinin birincil 2 filminde sevdiği kızın peşinden koşan Hüseyin bu kere muradına ermiş evlenmişti. Maceralarının tam gaz devam ettiği filmde de Ata Demirer’e tekrar Firuzan karakteri ile Demet Akbağ eşlik ediyor. Peki, Yazık Yazık 3 nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Yazık Eyvah 3 filmi konusu…

Eyvah Yazık 3 filminde yeniden başrolleri Cet Demier ve Demet Akbağ paylaşıyor. Hüseyin Badem, babasını bulduktan daha sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Peki, Eyvvah Yazık 3 filmi nerede çekildi? İşte, Eyvah Yazık filmi hakkında merak edilenler…

YAZIK YAZIK OYUNCULARI

Çekimleri Geyikli'de gerçekleşen Eyvah Eyvah 3'ün yönetmenliğini Hakan Algül üstlenirken, başrollerde yine Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ yer alıyor. Ayrıca Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler de Eyvah Yazık 3'te misafir olarak yer alıyor.

YAZIK EYVAH 3 KONUSU

Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgân'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgân'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ama çiftin hayatı maddesel zorluklarla uğraş etmekle geçmektedir. Hüseyin daha pozitif para kazanabilmek için geceleri yörenin en izbe mekânlarında bile klarnetini çalmaya devam etmektedir.

Bu sırada Hüseyin’in yol arkadaşı olan Firuzan, bundan böyle meşhur bir şarkıcı olmuş, şöhret basamaklarını çıkmaya başlamıştır. Yakın dost olan ikilinin yolları ayrılıp başka hayatlar yaşıyor olsalar da iki taraflı bir noktada buluşurlar: İkisi de hayatlarında kayda değer durumları deneyim edecekleri bir dönemden geçmektedirler. Serinin önceki filmlerinden tanıdığımız renkli karakterleriyle, serüven Geyikli’de tekrar ve yeniden devam ediyor. Filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlenirken, başrollerde tekrar Soy Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ yer alıyor. Bu filmin sürpriz konu sanatçıları arasındaysa Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER