Gaziantep FK korona virüs testinden geçecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun korona virüs nedeniyle ertelenen liglerin 12 Haziran 2020 tarihinde başlayacağını açıklamasının ardından kulüpler testlerden geçip, antrenmanlara başlamaya devam ediyor.

Gaziantep FK korona virüs testinden geçecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun korona virüs nedeniyle ertelenen liglerin 12 Haziran 2020 tarihinde başlayacağını açıklamasının ardından kulüpler testlerden geçip, antrenmanlara başlamaya devam ediyor. Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü de yarın başlayacağı antrenmanlar öncesi bugün kulüp tesislerinde korona virüs testlerine ast tutulacak.

Konu ile ilgili tanımlama yapan Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Fatih İbradı, "Kulüp doktorumuz Dr. Tarık Baloğlu ve İl Sıhhat Müdürlüğü ekiplerimiz kadar futbolculara, teknik ekibe ve bütün kulüp personellerimize karşın Covid-19 testleri yapılacaktır. Karantina da bulunan dört futbolcumuz ve teknik ekibimiz, karantina sürelerinin sonunda testleri yapıldıktan sonradan aramıza katılarak çalışmalara başlayacaklardır Türkiye Futbol Federasyonu göre yayınlanan 'Futbola Dönüş Önerge Protokolü' gereği deneme sonuçlarımızı aldıktan sonra gerekli bilgilendirmeler kamuoyu nezdinde yapılacaktır. Profesyonel Futbol Takımımız, bugün yapılacak Covid-19 testleri tamamlandıktan sonra 12 Mayıs Salı günü ekip halinde antrenmanlara başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Sumudica ile futbolcular daha sonra testten geçecek
Geçtiğimiz günlerde özel uçakla Gaziantep'e gelerek KYK Yurdu'nda 14 jurnal karantinaya alınan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, yardımcıları ile futbolculardan Günay Güvenç, Diarra, Kana Bıyık ve Maxim ise karantina süreçleri bittikten sonradan korona virüs testine tabi tutulacak.

Said Vakkas Yağcı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER