Ağustos 2013

Ağustos 2013


HER SAYIDA OLDUĞU GİBİ BU SAYIDA DA EVOS RÜZGARI YAKIP KAVURMAYA DEVAM EDİYOR... YAPILMAYANI YAPAN, İMKANSIZLARI BAŞARAN EKİBİYLE, TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ ARASINDA OLMANIN GURURU İÇERİSİNDE OLUP, AĞUSTOS 2013 SAYIMIZDA DA BUNUN AYRICALIĞINI HEM RÖPORTAJLARDAN HEMDE KONULARI OKURKEN BİR KEZ DAHA ANLAYACAKSINIZ.


Ve beklenen isim karşınızda... Türkiye'nin en çok güvenilen yüzlerinden birisi o. Her sabah evimize güler yüzüyle giren, tüm sağlık sorunlarımızı tek tek dinleyen, pozitifliğini hiç kaybetmeyen, evimizin küçük kızı o. Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki de Zahide Yetiş... Kendisini önlükle görmeye alıştığımız güzel sunucuyla yapmış olduğumuz fotoğraf çekimi ve çok özel açıklamaların bulunduğu bu röportajla Zahide Yetiş gündem yaratacak.


Türkiye'nin kuvvetli seslerinden ve Evos okurlarının 2011'den bu yana yakından takip ettiği, güzel şarkıcı Emel Yalçın ile konuşulmayanları konuştuk. Kendisini yakından tanımak isteyenler acele etsin.


O Türkiye'nin en güzel kızlarından biri. Güzelliğini tescillemesinin yanı sıra, içinde bulunduğu projelerle her zaman gündemde olan tescilli güzelimiz Tuğçe Sarıkaya ile özel hayatı üzerine güzel bir röportaj gerçekleştirdik.


Gezelim Oslobet görelim'de bu ay Maşukiye'deyiz. İnanamayacağınız derecede güzellikte olan bu doğa harikasını görünce aşık olacaksınız. Berkin Tuncar sizleri etkilemeyi iyi biliyor.


Son zamanlarda ismini ve cismini görmeye baya alıştığımız, bir kaç markanın yüzü olarak sektöre hızlıca giriş yapan manken Murat Türk'ü tanımaya ne dersiniz?


Haber spikeri ve program sunucu Yusuf Baykal Bozkurt'un ilginç hayat hikayesine tanık olacaksınız.


Hayvanların gözünden dünyayı görmekister misiniz? Artık bu merakınızı AllEyes ile giderebilirsiniz! Dassault Systèmes’in 3D Teknolojisi kullanılarak  hayata geçirilen AllEyes, kişilerin dünyayı hayvanların gözünden görmesini sağlayan bir 3 boyut deneyimi sunuyor.


Burçların efendisinden Ağustos ayı yorumlarını okuyun, ağustos ayı boyunca sizleri neler bekliyor hepsini öğrenin...


Orucun hemen ardından başlayan Şeker Bayramı’nda yapılan ikramlara “DUR” diyebilmek neredeyse imkansız! Ama lezzetli tatlıların hazırlandığı ve ikramların yapıldığı ‘Şeker Bayramı’nı ‘en az hasarla’ atlatmanız mümkün!  Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nden Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Keservuran, bayramda sağlıklı beslenmenin püf noktalarını anlattı.


Son günlerde İngiltere Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın doğumuyla gündeme gelen Hypnobirthing, Türkiye’de aktif olarak “Hypnobirthing” eğitimi veren 3 sertifikalı uzmandan biri olan İstanbul Doğum Akademisi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Doğuma Hazırlık Eğitmeni Operatör Dr. Hakan Çoker ve Türkiye’nin tek Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'den dinliyoruz.


AĞUSTOS 2013 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER