Mart 2013

Mart 2013


Mart 2013 sayımızla her zaman ki gibi, bomba gibi haberler ve röportajlarla sizlerin huzurundayız. Mart 2013 sayımız önceki sayılarımız gibi ücretsiz, keyifli ve sınır tanımayan konseptle son sürat bilgiyle sizleri bekliyor. Geçen sayımızda yaklaşık 500.000 farklı ip girişiyle bizleri daha hızlandıran sizlere özel, uzun zamandır bizleri mesaj bombardımanına tuttuğunuz, derginizde artık onu kapak olarak görmek istiyoruz sözlerine dayanamayıp kendisiyle bu sene içinde ki ilk ve en iddialı röportajı gerçekleştirdik. Kim mi o? Ee tabii ki de CEM KILIÇ.!!! :)

Hepimiz onu "Bu gece son, biraz sonra" şarkısıyla tanıdık diyebiliriz. Ondan sonra çok başarılı işlere imza atan Barış Kömürcüoğlu, uzun süredir bu camiadan uzak kalmasından sonra, ilk defa 2013 projelerini siz sevgili okurlarımıza anlattı.

Her sağlıklı gülüşün arkasında, bir başarılı diş doktoru olur derler. Bizlerde sizler için, bu gülüşleri ömrümüz boyunca, ilk zaman ki gibi canlı ve temiz dişlerle nasıl yapabileceğimizi Dr. Ferzan Kemaliyle konuştuk.

Hem efendiliği Nakitbahis hemde yakışıklılığıyla gündemden düşmeyen, son zamanlarda Altın Kamera Oyunculuk Yarışmasında da performansıyla alkışları toplayan Taha Şahin ile uzun bir sohbet yaptık.

Onlar bizden biri fakat bizi farklılaştırmaya götürenlerden biri. Febus Ailesi'nin sizlere çok özel sürprizleri var. Takipçilerimizin yakından tanıdığı bu aile, fikirleri yaratıcılığa dönüştürmeye devam ediyor.

Türk basınının gözdesi olan, güzeller güzeli Özge Ulusoy, Türk halkının aykırı tasarımcısı Hakan Akkaya ile Wella ürün lansmanında beraberdik... Bakalım hangi ürünleri tanıttı bize Özge.

Bu ay Kırmızı Türk köşemizde, NTV haber kanalının biricik gözdelerinden haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un renkli hayatını keşfediyoruz.

Uzun zamandır üstünde çalıştığımız, ve okurlarımızdan gelen taleplere istinaden, kilo vermeyi zevkli hale getirebilecek bir spor dalı arayışındayken, tamda doğru kişiyle tanıştık. Eğlenerek kilo vermenin yeni sırrı! Zumba Fitness, yeni çağın fitness trendi! Fitness eğitmeni Ayşegül Demirsoy'la yaptığımız bu özel röportaj, hayatınızı değiştirecek...

Gezelim Görelim'de Berkin Tuncar bu ay sizlere çok farklı bir konuyla karşınıza çıkıyor. Acar fotoğrafçımız Berkin Tuncar şu ana kadar gittiği, gördüğü ve karelediği yerleri paylaşmak yerine, oralara ulaşırken çektiği mükemmel manzaraları sizler için özel kolajladı....

Burçların Efendisi Egemen Töreli, Mart ayınızın nasıl geçeceğini ve yıldızlarınızın son durumunu anlatıyor...

MART 2013 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)


VODAFONE READER İLE IPHONE ve IPAD ÜZERİNDEN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2013, 03:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER