Nisan 2017

Tam tamına 258 sayfayla Nisan sayımız, ezber bozmaya geliyor! Birbirinden başarılı isimler ve gündem yaratacak haber konularıyla yeni sayımız sizlerin

Nisan 2017

Tam tamına 258 sayfayla Nisan sayımız, ezber bozmaya geliyor! Birbirinden başarılı isimler ve gündem yaratacak haber konularıyla yeni sayımız sizlerin huzurunuzda!

Türkiye'nin en hamaratlı sanatçılarından birisi o. Hem manken, hem oyuncu hemde sanatçı. Kimden mi bahsediyoruz tabii ki Nilay Dorsa... Yeni şarkısı ve projeleriyle Nisan ayımızda ki röportajı kaçırmayın!

Türkiye'de bir çok başarılı işlerin aranılan yüzlerinden birisi olan, Psikolog Yeşim Akıncı, yeni kitabı "Gözyaşı Şişeleri" ve 2017'de yapacağı bomba gibi projeleri ve sürprizlerini bu röportajda konuştuk.

Türkiye'de emin ve başarılı adımlarla ilerleyen ve de Ankara'nın önde gelen ajanslarından biri olan Joker Ajansın sahibi Burak Betxlarge Özdemirle evlenen Mariia Polunina röportajı sizleri bekliyor.

Türkiye'de türkü denilince akla gelen ilk isimlerden birisi o. Yaptığı şarkılarla hayranlarının kalbine taht kuran Nur Ertürk ile uzun zaman sonra ilk röportajı gerçekleştirdik. Yepyeni projeleri ve bambaşka bir Nur Ertürk röportajı sizleri bekliyor.

Türkiye'nin uluslararası gurur kaynağı olan, bayan giyim firması Jadore'un yönetim kurulu başkanı Berat Kayışkan ile başarının altın kurallarını konuştuk.

Ülkemizde Holistik Mutluluk kavramının öncü yaratıcılarından Muteber Yılmazcan ile Holistik Mutlulukun başarı yolunu konuştuk.

Türkiye'de ocakbaşı kültürüyle fine dining restorant kültürünü birleştirip, dünyaya açılan bir markamız olan Ali Ocakbaşı'nın kurucu ortaklarından Erkan Alkan ile çok özel bir röportaj sizleri bekliyor.

Bu ay sizi farklı bir yolculuk bekliyor. Gezelim Görelim bölümümüzün acar fotoğrafcısı Berkin Tuncar, Bodrum'un Gümüşlük beldesinin Deve Güreşlerine yer verdi. Oldukça keyifli kareler sizleri bekliyor.

EVOS ANGELS NİSAN 2017 SAYISINI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER