Temmuz 2013

Temmuz 2013

Yeniliklerimiz durmak bilmiyor, beta testine başladığımız ve ilerde 9 farklı dilde dergimizin okuma hizmetini geçireceğimiz dergimizin, 9 farklı dilde ön kullanma arayüzünü uzun süre sonrasında siz değerli kullanıcılarımızın test etmesi için açmış bulunmaktayız.


Meyve veren ağaç, taşlanırmış derler... Son zamanlarda haksızlığa uğrayıp, ATV'den işine son verilen başarılı haber spikeri Hilal Ergenekon, bu sefer daha güçlü bir kanalda ve ana haberlerin yeni yüzü olarak bomba gibi geliyor! Tüm gelişmeler için tıklayın.


Büyülenmeye hazır mısınız? Eski Türkiye güzellerimizden Pınar İpekçi, mankenlik kariyerinden sonra, artık hangi alanlara adım attığını, evliliği hakkında çok merak edilen soruları ve bir çok soruyla Evos hayranları için cevapladı.


Tasarlamış olduğu takılarla, ünlülerin ilgi odağı haline gelen ünlü takı tasarımcısı Gülce Dereli, çok özel başarı hikayesini bizlere anlattı.


Yaptığımız defilelerden tanıdık bir yüz karşınızda...! O hem sert, hemde çok yakışıklı... 2013 yılında ülkemizi kavurmaya geliyor! Karşınızda Burak Erdoğan.


Bu yıl Üçüncü kez düzenlenen Red Bull Uçuş günü, 26 Mayısta Caddebostan Sahilinde gerçekleşti. Ortalama 140.000 kişinin katıldığı bu etkinlikte, editörümüz Berkin Tuncar sizler için unutulmayan sahneleri kareledi...



Jestbahis />

Göltürkbükü koyundaki eşsiz konumu, masmavi sahili, yaşattığı butik otel şıklığı, konforu ve benzersiz lezzetleriyle Divan Bodrum, Evos hayranlarına “saklı cennette” bir  yer ayırıyor…


Saklı kalmış bir cennet mi arıyorsunuz? Hiç uzağa gitmenize gerek yok, görsel editörümüz Berkin Tuncar bu ay ki gezelim görelim köşemizde sizleri Saklı Göl cennetine götürüyor...


Aman dikkat! Sosyal ağlarda, arkadaşları keyifli tatil anılarıyla kıskandırayım derken, hırsızların kurbanı olmayın…!


Bölgenin en lüks oteli olan ve Dalmaçya kıyısında konumlanan Rixos Libertas Dubrovnik’in misafir profilinde de birinci sırada Türk turist yer alıyor... Bu enfes oteli gitmeden görmek mi istiyorsunuz? Yapmanız gereken sadece tıklamak...


D-smart 77.kanal'ın güzel mi güzeli, Formula F1 özel programıyla tüm Türkiye'nin kalbinde yer kazanan başarılı sunucu Dilara Aydın ile çok özel röportaj.


Ankara’da koçluk eğitimi veren saygın kuruluşlardan HelpA Akademi’nin Genel Koordinatörü, Psikolog Gülşah Sam Orhan, gelişmiş ülkelerde 10 yılı aşkın süredir meslek olarak tanımlanan yaşam koçluğunun, serüvenini bizlere anlattı.




TEMMUZ 2013 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)


dMAGS NETWORK'TE OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2013, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER