Rızacan Durmuş Merak Edilen Yönleri ile Oyunculuk Hayatını Anlatıyor

Son günlerde Instagram üzerinden üretmiş olduğu içerikler ile dikkatleri çeken bir isim karşımıza çıkıyor.

Rızacan Durmuş Merak Edilen Yönleri ile Oyunculuk Hayatını Anlatıyor

Rızacan Durmuş hem dijital içerik üreticisi olarak hem de oyuncu olarak birbirinden farklı yönlerini ortaya koyuyor. Onun bu kadar sık konuşulmaya başlanmasıyla birlikte hayatı ve yaptığı birbirinden başarılı çalışmalar merak ediliyor.

Rızacan Durmuş 13 Kasım 1999 tarihinde Kırşehir'da dünyaya gelmiş. Çocukluk yaşlarda fark etmiş olduğu oyunculuk yeteneği ve oyunculuk aşkı onu bugün elde etmiş olduğu başarılara sürüklemiş. Oynadığı tiyatro oyunlarıyla dikkatleri çeken Rızacan Durmuş çok kısa sürede sektörde ilgi duyulan ve aranılan bir isim haline gelmiş.

Rızacan Durmuş'un kısa bir süre içerisinde bu kadar büyük başarılar elde edebiliyor olmasının en önemli nedenlerinden birisi almış olduğu eğitimler. 2017 yılında başkent akademisi oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra almış olduğu bu eğitim ile de kalmayarak 2018 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Bölümüne giriş yapıyor. Ve 2021 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Bölümünden başarı ile mezun olduktan sonra profesyonel çalışmalara başlıyor.

Rızacan Durmuş'un almış olduğu oyunculuk eğitimleri bunlarla sınırlı değil. Okul eğitim dönemlerinde bu süreç ile paralel olarak özel dersler de almayı ihmal etmiyor. Cüneyt Sayıl'dan kamera oyunculuk dersleri alıyor. Bunun ardından Başkent Bilimler Akademisinde audition çekimleri dersi alarak bilgi ve yeteneklerini perçinliyor.

Rızacan Durmuş sahip olduğu yetenek ve başarılı çalışmalarıyla birlikte aynı zamanda fiziksel olarak da dikkatleri çekiyor. 1.80 boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu tiyatro oyunlarında ve televizyon dizilerinde yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER