ASUS ZenWiFi modemler duyuruldu!

ASUS, ZenWiFi AX Ufak (XD4) ve ZenWiFi AC Mini (CD6) router sistemlerini duyurdu.

ASUS ZenWiFi modemler duyuruldu!

ASUS, ZenWiFi AX Ufak (XD4) ve ZenWiFi AC Mini (CD6) router sistemlerini duyurdu. Bu son derece küçük boyutlu iki yeni model, tüm evi kapsayan Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 5 ağları için alandan tasarruf sağlayan şık çözümler sunuyor.

Bir adet router ve iki adet genişletme düğümünden oluşan üçlü paketler halinde satılan ZenWiFi AX Küçük ve AC Ufak, basit montaj ve yönetim olanaklarıyla birlikte süratli ve güvenilir Wi-Fi bağlantısı sunuyor. Son derece minik boyutlu olan modellerden ZenWiFi AX Küçük, her tür dekorasyona uyan birinci sınıf şık tasarııyla dikkat çekiyor.

Wi-Fi 6 (802.11ax) destekli ZenWiFi AX Mini, 1800 Mbps'e1 dek, Wi-Fi 5 (802.11ac) destekli ZenWiFi AC Küçük ise 1500 Mbps'e kadar ulaşan Wi-Fi hızları sunuyor.

Kullanıcılar ücretsiz ASUS Router uygulamasıyla cihazlarını üç adımda kolayca kurabiliyor. Trend Micro™ destekli ASUS AiProtection ise cihazın tatbik ömrü her tarafında ücretsiz ağ güvenliği ve ebeveyn kontrolü özellikleri sunuyor.

Şık ve son derece minik tasarım

ZenWiFi AX Küçük ve AC Küçük üçlü paketler halinde satılıyor. Her pakette bir adet router ve iki adet genişletme düğümü bulunuyor. Avuç içine sığabilen ZenWiFi AX Mini sadece 9 cm2 yer kaplıyor. Her iki model de mevcut ZenWiFi router serisinin metal sözde kaliteli kaplama ve Zen temalı ikonik yuvarlak desen gibi tasarım hatlarını taşıyor. Bu minyatür sistemler her ortama ve öteki ZenWiFi cihazlarına uyacak şekilde tasarlandı. Ayrıca, ZenWiFi AX Mini herzamanki beyaz ve siyah renk seçenekleriyle geliyor.

Kolay montaj, yüksek performans

ZenWiFi AX Küçük ve AC Ufak modelleri minik boyutlarına rağmen performanstan ve özelliklerden taviz vermiyor. Optimize edilen elektriksel tasarım ve anten konumları baştan sona ZenWiFi AX Küçük 1800 Mbps'e, ZenWiFi AC Ufak ise 1500 Mbps'e kadar bant genişliği sunabiliyor.

ZenWiFi AX Küçük ve AC Ufak teknik bilgisi kısıtlı olanlar göre bile kurulup ayarlanabiliyor. Ücretsiz ASUS Router uygulamasındaki üç adımlık basit kurulum işlemi doğruca kullanıcılar bütün evi kapsayan Wi-Fi ağını birkaç dakika içinde hazır ülkü getirebiliyor. Yeni router modelleri AiMesh teknolojisini kullandığından, ilave ZenWiFi düğümleri veya AiMesh özellikli ASUS router ekleyerek ağı daha da genişletmek mümkün oluyor.

Deneyimli kullanıcılar WiFi ağlarının adlarını kendi ihtiyaçlarına kadar değiştirebiliyor. Kullanıcılar tüm ağ için tek bir SSID adı seçebiliyor ya da her bir frekans bandına ayrı SSID adları atayabiliyor. Keza düğümler arası bağlantı için kablolu Ethernet seçeği de kullanılabiliyor. Bu da ZenWiFi AX Mini ve AC Ufak'yi son derece esnek bir ışık halkası getiriyor.

Her vakit güvenli

ZenWiFi AX Mini ve AC Mini başvuru ömrü her tarafında ücretsiz, Trend Micro destekli AiProtection çözümüyle geliyor. Uyumlu bir şekilde güncellenen emniyet kriterleriyle daima koruma sağlanıyor. AiProtection ailelerin bireysel verilerini ya da evden çalışanların işle ilgili verilerini gözetmek için ekstra bir emniyet katmanı oluşturuyor. Dahili ebeveyn kontrolü özellikleri tamamen yalnızca birkaç tıklamayla aile bireylerinin internette geçirebileceği süreyi hazırlamak mümkün oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER