Cep telefonlarında bir devrin sonu

OnePlus geçtiğimiz birkaç yıldır, McLaren ile ortaklık kurarak cihazları için özel bir McLaren serisi üretmekteydi.

Cep telefonlarında bir devrin sonu

OnePlus geçtiğimiz birkaç yıldır, McLaren ile ortaklık kurarak cihazları için özel bir McLaren serisi üretmekteydi. 2018'de OnePlus 6T McLaren Edition ve 2019'da da OnePlus 7T Pro McLaren Edition sunulmuştu. CES 2020'de gösterilen OnePlus Concept One da iki firma arasındaki ortaklığın ürünüydü. Oysa bu ortaklık, anlaşılan artık sona erdi. Bu da, bundan daha sonra özel McLaren sürümü OnePlus telefonlar görmeyeceğimiz anlamına geliyor.

Android Authority ile konuşan bir McLaren sözcüsü, iki işyeri arasındaki ortaklığın sonunu doğruladı. McLaren sözcüsü, OnePlus ile ortaklıklarının oldukça başarılı olduğunu ve planlanmış bitiş tarihinin kısa bir vakit önce gerçekleştiğini söyledi. OnePlus'ın değerli bir müşterek olduğu bildiren sözcü, iki firmanın gelecekte de işbirliği yapması için kapıların açık olduğuna muhabere etti.

OnePlus 6T McLaren Edition, süratli 30W kablolu sorumluluk ile gelen ilk OnePlus telefonuydu ve OnePlus 7T McLaren Edition da McLaren yarış araçlarının özel Papaya Turuncusu rengine sahipti. OnePlus Concept One'ın arkadaki tarafında yer alan kamera için elektrokromik sırça da McLaren kadar sağlanmıştı.

OnePlus ve McLaren arasındaki ortaklığın sona ermiş olması ile beraber, bu sene McLaren Sürümü bir OnePlus 8 veya 8T görmeyeceğimiz hemen hemen kesinleşmiş oluyor. Ama OnePlus'ın başka bir özel sürüm için bambaşka bir işyeri ile ortaklık kurması defalarca mümkün.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER