Huawei Video'dan bir birincil!

Huawei Video, Dailymotion'ın video player teknolojisini uygulamaya entegre etti.

Huawei Video'dan bir birincil!

Huawei Video, Dailymotion'ın video player teknolojisini uygulamaya entegre etti. Dailymotion ve Huawei Video'nun yeni teknoloji paketi, enerjik bir white label player, Dailymotion API'ı ile çok geniş uluslararası ve yerel video içeriği ağına erişim ve video envanterinden reklam geliri olmak için çözümleri kapsıyor.

Dailymotion'ın gelişmiş video teknolojisi beraberinde getirdiği geniş milletlerarası ve yerel video içeriği ağıyla, Huawei Video'nun global olarak daha büyük bir maksat kitleye ulaşmasına olanak sağlıyor.

Dailymotion ve Huawei Video'nun stratejik partnerliğiyle ilgili Dailymotion Chief Content Officer, Stéphane Godin; ''Bütün premium ortaklarımız baştan sona bugün Dailymotion, üçüncü parti yayıncılara büyük miktarda video ve oynatma listesi ulaştırabiliyor. Bütün içerik kataloğumuzun yeni premium kitlelere ulaşması için Huawei ile iş birliği yapmaktan kibir duyuyoruz "dedi.

Dailymotion, global çapta bir fazla medya grubunun esas video player teknolojisi sağlayıcısı ve video buluş platformudur. Le Monde, l'Equipe, BeIN SPORTS, JPI Media, Marie Claire, NBA G League, Media Prima, One India bunlardan bir kaçı.  Dailymotion, 250 milyondan pozitif kullanıcıyı kişisel haber ve eğlence dünyalarına bağlayan global bir video yayın hizmeti sunarken, aynı zamanda bu geniş içerik ağını, kendi içeriğini üretmeyen MSN, Bing, Orange gibi platformlara da sunmaktadır.

Huawei Consumer Business Group, Mobil Hizmetler Başkan Yardımcısı Jervis Su ise bu yeni iş birliğiyle ilgili şu sözleri kaydetti:

''Huawei Video hizmetimizi, dünya çapında kullanıcılarımızın tekrar tekrar ve tekrar izleyebileceği binlerce video ve film içeriğini, Dailymotion partnerliğimizle sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu meslek birliği tamamen kullanıcılarımıza daha fazla seçeneği sunarken, bu günlerde yaşamlarına da neşe getirmeyi ümit ediyoruz.''

Huawei Video gibi ünlü küresel yayıncıları destekleme stratejisiyle Dailymotion video teknolojisi çözümlerinin, yayıncıların içeriğini zenginleştirmeye, dijital üçgenin taban olmayan kenarı izlerini genişletmeye ve küresel bir kitleye ulaşmalarına yardımcı olacağına inanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER