İşte Predator X35 ve özellikleri!

Hem kavisli olması keza de imtiyazlı bir dilekçe deneyimi yaşatan 21:9 görüntü boyutuyla oyuncuları cezbetme Predator X35, kullanıcıları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor.

İşte Predator X35 ve özellikleri!

Hem kavisli olması keza de imtiyazlı bir dilekçe deneyimi yaşatan 21:9 görüntü boyutuyla oyuncuları cezbetme Predator X35, kullanıcıları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor. Kullanıcıların yalnızca ekranı görmesini karşılayan zero frame çerçeve tasarımlı 35 inçlik cihaz, 2 veya 3 ekranı birleştirmek imkanı sunuyor.

NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra ve Kuantum Nokta teknolojilerine sahip kavisli monitör, yüksek dinamik aralıkla mümkün olan en iyi kontrast kalitesine sahip. herkes ayrı denetleme edilen 512 bölgedeki gelişmiş LED lokal ışık kısma özelliği baştan sona yalnızca gereken yerde ve zamanda ışık veren panel, panoramik oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor. Predator X35, DCI-P3 renk standardının yüzde 90'ını kapsayan daha geniş ve daha doygun bir renk gamı sunuyor. aynı zamanda da geleneksel devingen kesik kesik monitörlere göre fazla daha yüksek parlaklık veriyor. Seri 2 ms tepki süresi ve 200 Hz yüksek yenileme hızı, NVIDIA G-SYNC teknolojisiyle bir araya gelerek yırtılma ya da görsel biçimsizleşme problemlerini ortadan kaldırıyor; gerçekçi ve akan oyun deneyimi sunuyor.

Ergonomi ve basit tatbik

Oyun severlerin zahmetsizce varmak istediği ayarları ve kişiselleştirme seçeneklerini barındıran Predator GameView, farklı nesil içeriklerde görüntüleri optimize etmek için önceden ayarlanmış sekiz adet ekran modu sunuyor. Buradaki seçenekler arasında; Standart, ECO, Grafik ve Sinema modlarına ilave olarak oyunlara özel Aksiyon, Yarış ve Spor modları da bulunuyor. Oyunlara özel modlar arasından zahmetsizce tercih yapmayı mümkün kılan bu arayüz, kullanıcılara kendi tercihlerini oluşturma imkanı da sunuyor. Sadece teknik teferruat ve panel teknolojileriyle yok ergonomik tasarımıyla da oyuncuları destekleyen X35'in ekranını eğilmek, döndürmek ve düşey olarak hazırlamak da olası. X35'in üstteki düzey VA paneli, yatay ve dikey olarak 178 derecelik geniş izleme açıları sunuyor.

Oyunların atmosferini daha da güçlendiren özel teknolojiler

Predator X35, Acer TrueHarmony™ teknolojisiyle geliştirilen 4 watt'lık iki zinde hoparlöre sahip. Oyun severler, ayrıntılarıyla optimize edilmiş, ses artırıcı özelliğe sahip bu teknoloji baştan sona oyunların tadını ardına kadar çıkarıyor. Dark Boost teknolojisi loş aydınlatılmış ortamlarda daha fazla ayrıntının görülebilmesini sağlarken, RGB Light Sense ile ise aydınlatma deneyimi zirveye taşınıyor. Çoğu öbür ışıklandırma düzenini yararlanma imkanı sunan RGB Light Sense, ışıkları istenen müzikle senkronize etmeyi mümkün kılıyor.

öte taraftan uzun saatler baştan başa oyun oynamanın gözlere olan olumsuz etkisini minimuma indirmeyi hedefleyen Acer BlueLightShield™ teknolojisi bir uçtan bir uca kullanıcılar, ekran menüsü üzerinden dört farklı filtre ayarını seçerek mavi ışık yayılımını azaltabiliyor. Flickerless™ teknolojisi ise ekrana dengeli ve uyumlu olarak güç sağlayarak ayrım edilebilir bir titreşim oluşma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Acer Predator X35 Fiyatı Ne Dek?

Acer Predator X35, 20.659 TL'lik fiyatıyla satışta.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER